Wednesday, August 5, 2009

QSFC - MENCARI PEMAIN FUTSAL POMPUAN (siswi)

Aduhai warga PERUBAHAN yg dikasihi lagi dirindui sekelian

Blog post ni khas ditujukan serta dibalingkan kat bdk2 pompuan QS tak kira part brape pun....janji AP114 UiTM Perak.

PRUBHN skrg nak cari 10 bdk pompuan QS yang terer main futsal utk jadi pelapis team futsal QSFC siswi (Rimau Jambu)

Team ni akan kita pertaruhkan utk berentap pada 14, 15 dan 16 Ogos ini bagi acara Fiesta de Futbal and Futsal peringkat UiTM Perak - bagi Futsal padang utk siswi.

QSFC (Rimau Jambu) telah menjuarai acara ini pada tahun lepas (2008) dan telah mendukung lalu menggendong Piala Kemenangan dan Piala Timbalan Pengarah Kampus HEA.

Maka PRUBHAN bertekad untuk mengekalkan kejuaraan ini dan mahu menggendong lagi Piala2 itu.

PRUBHN mahukan bdk2 pompuan QS yg

  1. hati, otak, dan refleksi otot tubuh badan yg nak MENANG game ni
  2. tahu main futsal - standard rule (ikut dan tak ikut rule....tu lain citer)
  3. pernah beraksi dalam game futsal - paling ciput zaman skola.....lawan futsal main2
  4. tidak ada sebarang penyakit dan bebas H1N1
  5. boleh komit untuk datang, main dan menang game 14, 15 dan 16 ogos nih

Kalo minat, sila turun padang B/C (padang bawah kat Bilik Persalinan), untuk pemilihan

  • pada hari Ahad 9 Ogos 2009, jam 5.30 petang
  • pakai tshirt merah PRUBHN.....sebagai bukti anda bdk2 pompuan QS
  • pakai la seluar dan kasut sukan
  • dan sila bagi komen kat bwh blog post nih

Akak Ain part 06 (HP 019-511 3439) dan rakan2 team asal QSFC (Rimau Jambu) akan menunggu di padang.

Abang2 seluruh warga PRUBHN yang minat nak tolong team QSFC (Rimau Jambu) buat pemilihan....jangan GATAI...!!!!

12 comments:

nea syzwanie August 6, 2009 at 11:42 AM  

salam. hehe ble bace ape yang cik teh nk, ase segan lak nk join QSFC. nk kater terer tue tak le terer. men tolak2 bola ngan kaki reti la kan. tapi cam nk join, sbb bersukan dapat sihatkan badan. tak le asyik makan jek kat cni kan.

Anonymous August 6, 2009 at 11:54 AM  

salam,ac2ly sy xtw main bola.
kaki bngku skit.but if for fun j myb blh tp nnt wt kalah j..hehe

Ishihara Zara August 6, 2009 at 12:01 PM  

Salam~~~~
futsal...!!!!
waaaaa...da lme xmain...huhuhu....wndu plak...dlu main kt skola jew...
tu pown..sbb ade tournament..hahah...
mmg besh men futsal..tp..
da lme xmain...kaki nie pown da keras...asyik men laptop jew...kaki tu gne tuk jln je...xde tndang2 da..hahha..tros keras...hhak3..ape2 pown..InsyALLAH...klo smpat...ana turun nnt,...hehe..
Salam~~~

Anonymous August 6, 2009 at 12:23 PM  

ase cm mnat sgt ngn bnda ni,,tpi xde pngalaman,,sbb xprnah d bri pluang,,bleh x klu nak srtai jgk,,??

cikteh August 6, 2009 at 12:24 PM  

turun jer padang....then kita tgk leh main ke...leh main2 ke... janji we have fun!!!

Anonymous August 6, 2009 at 12:39 PM  

xpe janji bersemangat tggi jerk...dtgla reramai memeriahkan pemilihan kali nh...klu ramai,makin akak seme bersemangat nk dtg turun pdg..k.are-in..

Anonymous August 7, 2009 at 8:01 AM  

klau ada pluang,,nak joint jgk,,insyaallah

Anonymous August 11, 2009 at 10:23 AM  

xtrlmbat ke klau kmi nak joint geng futsal??dan ble bkel kmi joint??

Anonymous August 11, 2009 at 11:05 AM  

joinla dik...ptg2 karang turun pdg kt pdg a tuh..

Anonymous August 12, 2009 at 12:55 PM  

alalala...
org mmg mint maen..tp
itula...minggu ni clash dgn netball game..
payah2
-amirahwahab-

ubi August 28, 2009 at 10:08 PM  

haaaa
lau llki nak join korg leh x?
hahaha

cikteh September 1, 2009 at 8:32 PM  

ubi ku sayang...ubi ku sorang

kaum lelaki ada QSFC (futbal n futsal) kalo nak join

QSFC (Rimau Jambu) khusus utk awek2QS je

kalo awak nak join QSFC (Rimau Jambu)....JANGAN MENGADA2...GATAI...!!!

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP