Friday, August 7, 2009

betol ke part 01 last sem teruk masa induksi last sem? tgk sendiri attendance diorang





































37 comments:

Anonymous August 7, 2009 at 7:29 PM  

patutnye induk skali lg part02 sems ni...lg bagus...baru dieorg tau...wakil part06

seb baek aku bkn part tu August 7, 2009 at 8:06 PM  

aku setuju. abeh jer part 01 sem ni induksi, kita induksi part 02 yg ponteng dan mcm bagus ni lak. menyusahkan orang jer.

marilah kita komen batch ni beramai2.....

Anonymous August 7, 2009 at 8:14 PM  

wtpe lerr nk kutuk batch dorg nh dik oiiii...xdk keje arrr,seme batch der kelemahan masing2..dorang da ok da tuh,klu x xkn hampir keseluruhan part 2 dtg tyme briefing qs dinner tu,6 org jer x dtg...da dpt cover da..baek baiki kelemahan masing2 lu..

Anonymous August 7, 2009 at 10:30 PM  

:) lagi pun induksi ni di buat secara mengejut .. notis pun x sampai 24 jam . :D

kekalkan tradisi August 8, 2009 at 1:20 AM  

hahaha..induk je budak pt02 sems ni abg2 kakak2 pt06 oi...hehehehe

cik teh August 8, 2009 at 2:49 PM  

apa hal lak notis tak sampai 24 jam? alasan bodoh tu. program selama seminggu, bukannya sehari. diuar2kan masa bAGM. semua org tahu.

kekalkan tradisi August 8, 2009 at 3:58 PM  

btol cik teh..kite induk je pt02 sems ni..semua nak ngelat je...alasan notis lmbt tu tak leh trime

cik teh August 9, 2009 at 1:26 AM  

idea bernas gak tu. sem dulu2 pun kita ada buat induksi part 2 dgn part 06. sebab part 06 and part 02tak kenai each other. kita buat simple2. tpi kat yg kaki ponteng tu, kita bikin susah sama dia

kekalkan tradisi August 9, 2009 at 1:40 AM  

ha..buat je cikteh...ari minggu pon orait..mesti best....kaki ponteng sedia...

anati August 10, 2009 at 9:21 AM  

gila ahhhh! byk gila merah! ada yg xdtg lngsung... gila gmpq! ahahha ish ish ish

Wonderpet In Wonderland August 10, 2009 at 2:23 PM  

ahahahah... macam jadi corak plak.. induksi skali lagi? macam bagos... nak gak kenal 'senior2' pt06 yang cun2....

fan cik teh August 10, 2009 at 10:25 PM  

Tolonglah..!!!
Zaman kat UiTM Perak le zaman yang paling bahagia.Bersyukur korang ada lecturer yang sangat sporting.Datang Shah Alam, dah tak de benda macam ni.Satu batch pun susah nak kenal.Bila masuk alam kerja, semua dah berakhir...
Fikirkanlah..

Anonymous August 12, 2009 at 12:56 PM  

hahaha...
sy dtg penuh k...
mse last sem
-amirahwahab-

cikteh August 12, 2009 at 8:51 PM  

tahniah amirah wahab. sebab dtg penuh induksi last sem. saya ada bagi sijil dan hadiah, kan?

Anonymous August 13, 2009 at 8:50 PM  

watpe nak induk bebudak part 2 lagi. baik basuh budak part1 sem nie.. even sy sem lepas x dtg 4 hari tapi xdala saya panggil induksi ni benda bodoh.

qs tp nr August 14, 2009 at 12:07 AM  

saya x dtg 4 hari je cik. hehe. ala jangan la wat induksi lagi dah. kasihanilah saya. dahla nr. xda kenderaan. nak naik tengiling uitm tu risau x mampu blek rumah yg kt persiaran 58 sedec tu je.. bjalan pun rasanya sempat aku naik bus pg balik ipoh

razl August 15, 2009 at 5:32 PM  

induksi ni best jgk sbnarnye..

bleh mesra2 ng senior..

sal 2 sy dtg pnuh last sem..heheh....

Anonymous August 17, 2009 at 8:02 PM  

hahaha ..
nak kata terok,em x la jugak ..
mane yang xp tu dorg x bg komitmen ..
last sem penuh je kehadiran sye ..
dpt sijil dr cik teh ..
hehehe ..
btw,sape2 part 2,bg komitmen tok perubahan ..
jgn sbb nila setitik,rosak susu sebelanga ..
-part 2 yg x bersalah-

papadom August 19, 2009 at 7:40 PM  

xdtg induksi xsmstinye dak pat 2 ni xok....xbaik tdh2.dosa...kita dh dekat nk pose...so,ubah2 la prangai...jgn dok mngata kat org.lihat lam diri kita dlu sblm kate kat org....sy akui yg kehadiran induksi sem lps trk dgn adanya bukti kat ats 2...myb batch diorang dh dikutuk skrg ni...hope diorg leh baiki kslpan yg diorang dh wat....tol x cik teh????gud luck for pat 2 skrg....bersihkn nama batch korng....

zakiey August 19, 2009 at 7:43 PM  

huhuhuu....udah tercemar batch ku ini...akn ku cuba bersihkan....tp sy dtg pnh tau mse induksi 2...siap dpt sijil lg....tq cik teh sbb bg sijil....hihihihihi....

Anonymous August 20, 2009 at 8:41 AM  

a'a..cik teh...ada2..
thanks bg hadiah + sijil
membkr smgt sy..ceyh
hahahahaha
-amirahwahab-

Anonymous August 21, 2009 at 11:48 AM  

sy dtg pnuh.....xpnyeng pn induksi...lau nk wt induksi balik wt je kt porg yg ponteng tu...hehe

Anonymous August 22, 2009 at 12:14 AM  

sayer pun datang pnuh n dpt sjil..
induksi kat owang yang ponteng 2 jek..

Anonymous August 22, 2009 at 11:49 PM  

xdtg klas lg truk dr x dtg induksi..kn kn..huhu

Anonymous August 24, 2009 at 2:08 PM  

eh mira whab..ske ek dpt sjil..
sye ngaku sye x pegi 2 ari..
tp sye c0ver la..ble jmp je snior yg pkai jaket qs,sye tego..make frens..alhamdulillah skrg sye knl rmi gk snior..(sng ble nk mtk ajar measmnt) hahaha..
tp klu dtkdirkn kne indksi lg skali..bole je
kitorg dak part2 da mesra ssame sndri..no prob ;p

budok ganu August 26, 2009 at 1:26 PM  

cik teh...byak sy ponteng tau..tp kan ke ktorang dh kne dnde...dah la...da insap dh...smue event lain sy g...yg lepas biorla berlalu...

budok ganu August 26, 2009 at 1:28 PM  

part4 xreti conduct induksi...lalalalalalalalalalalalalalala

budok ganu August 26, 2009 at 1:31 PM  

aku kalu nk wat induksi lg skali,aku ok jep..tp jgn wat time cuti...aku nk blik...nk mian ngan ank buoh aku...jgn ganggu kbhagiaan aku...

budok ganu August 26, 2009 at 1:32 PM  

main la....not mian...slap eja...jom smayang kwan2...

Anonymous August 27, 2009 at 6:47 PM  

eleh...x semestinye batch korang 2 bagus...:-)
x baek taw kata kt owm...
kita kna lar baiki kelemhn kita dlu sblm tgk klmhn org laen... hehehe..

ubi 2 August 28, 2009 at 11:01 AM  

korg tau x
induksi time kteorg mmg x bes
nak wat mcm mne
bek xyah dtg
grrrr
lau dtg pon,snior sbuk la nak cri awek+adik agkat+akak agkt la
ape jadah ny

Anonymous August 28, 2009 at 3:10 PM  

ubi 2
cari2 ni biasa lah...
dewasa katekn..
weeeeee
sepatutnye kita kne la dtg induction..
jge maruah batch masing2..
btol kate..part2 yg x berslh..
jgn sbb nila setitik,rosak susu sebelanga..

ubi August 28, 2009 at 10:00 PM  

ak mmg g indction tu
skrg ni
bukan ape,snior buat kple
cari adik agkt la
akk agkat la
smua trangkat
hahahah
haaaa..
ape kate part wat blik indction ngn lectrr
bia smua warga perubahan rase indction mcm mne
hahahaha
stju ??

ubi August 28, 2009 at 10:02 PM  

bia semua lctrr qs join indction
ok x cik teh??
hahahah

cikteh September 1, 2009 at 8:30 PM  

ubi ku sayang...ubi ku sorang

i like the idea....lect qs join induction

cherrrr elaborate skitttt

dalam 1000 patah perkataan

ubi September 2, 2009 at 12:59 PM  

ahahahh
ok la
bia smua rase mcm mne kne indction
hehehe
amin

Wonderpet (^-^)v September 3, 2009 at 8:44 AM  

induction bersama lecturer... sangat bagos.... ramai kanak2 qs yang even xkenal lecturer.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP