Saturday, August 15, 2009

JOM RAMAI2 KE PERTANDINGAN DIKIR BARAT malam nanti

Aduhai warga PRUBHN yg dikasihi sangat2....

Jom kita turun kat foyer FSPU malam nanti (Ahad 16/08/2009) utk tgk pertandingan dikir barat.....dari pemuda2 QS yg sasa, kacak lagi bergaya.

Saya berhasrat nak post dalam blog ni senarai nama2 QS yg sasa, kacak lagi bergaya nih....tp urusetia masih belum emel kat saya lagi.

Bg mereka yg akan bertanding......all the best.....and have fun guyz...!!!




17 comments:

nea syazwanie August 15, 2009 at 5:24 PM  

good luck to all participant... dikir molek la awe deh...

PUB - KP AP114 August 15, 2009 at 6:11 PM  

SELAMAT BERDIKIR BARAT :)

bukan budak QS August 15, 2009 at 10:44 PM  

wawawawawa.....hebat sungguh la PERUBAHAN skrg ni. dah ada pertandingan dikir barat. kami bukan bdk QS. beolh tgk jgk tak?

Anonymous August 15, 2009 at 10:49 PM  

amat2 dialu2kan..ajak ramai2...

shamsul part 1 August 16, 2009 at 6:15 PM  

salam..mlam nie kitorang nk dikir caner?traning 1 ari jew..rase mgkuk je..dah la alat2 dkir tpkse dkongsi..cner nk blatih..tp,kitorg part 1 akan cbe wat yg terbaek dmi mghdupkan budaya dkir brat..lgpun,xkan kitorg bdk kelate nk lupe budye ktorg..?ye x?n then,kalu psmbahan ktorang hampeh,jngn gelak,sbb ktorg x ckup traning jew..tp,gendang ibu ttap best bunyik.....kaN?kan?

adik syim August 16, 2009 at 7:36 PM  

x sabar nk tgk abg2 QS yg sasa, kacak lagi bergaya tu....awww

r.razak1A August 17, 2009 at 11:28 AM  

kemah boh dikir smlm...bereh!

adik syim August 17, 2009 at 1:39 PM  

abg hafizul sore power rr....sasa, kacak lagi bergaya....

oreenz August 17, 2009 at 2:33 PM  

mng jge akhirnye..
:)

ata August 17, 2009 at 2:39 PM  

sy rse besh dh dikir smlam..beh3

BdKjArHeArT August 17, 2009 at 2:41 PM  

huhu.. ramai je di tye dpe x tau de dk barat mlm smlm...
ble dpe cite pon x tau..kne g ke wajib kew?..
aum aum

ashiru August 17, 2009 at 2:42 PM  

semlm ada dkr brt la......tpi ramai pelajar yg x thu......mrka x thu sbb mrka x thu la.......hahaha..tpi dgr crita dri mmber2 dkr brt smlm best jugak....tpi ada sesetgh plajar kta dkr brt smlm x best lngsung...jdi sy x thu yg mane satu btul......sbab sy x prgi la.hehehe..sbb smlm sy kluar g jln2......sy pun x thu juga yg dkr brt ada smlm...tu yg x prgi tu...tpi klu sy thu pun sy rasa sy x prgi juga....sbb sy x brape mnat erkpun dkr brt ni......hehehe......klu ada konsert best la juga...hahaha..

Tok Joro August 17, 2009 at 2:42 PM  

aku tak taw semalam ada dikir barat...Apo kehei ni jang Oiiii???

GanunG Kitee!!! August 17, 2009 at 2:45 PM  

Aku yang Masuk Dikir pun tak taw yang semalam ada Dikir...Aduhhh...Berat nanang nguh laaa..wat malu orang pantai timur jer...

sssuullhii August 17, 2009 at 2:46 PM  

best doh dikir male....enjoy ahh mndengar...

part 1 August 20, 2009 at 9:26 AM  

oloh ad dkir plop,,,msti best gler!!!!uginyooo xg ia 2!!aarggghh,,

Anonymous August 20, 2009 at 11:09 AM  

k la de kan ptndingan dkir barat 2.
tp krang smbutan la.....

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP