Saturday, August 8, 2009

QS Induction Week (10 - 14 Ogos 2009)


Aduhai seluruh warga PRUBHN Perak yang dikasihi


Kita akan memulakan program induksi bersama part 01 pada minggu depan (10-14 ogos ini). Minta kerjasama semua pihak utk menjayakan program ini dgn sejaya-jayanya.


Program ini adalah bertujuan utk memperkenalkan part 01 kepada seluruh warga PRUBHN Perak, supaya dapat memudahkan urusan pembelajaran dan kehidupan part 01 sebagai budak U di persekitaran AP114 ini.


Program dirancangkan akan berlangsung sebegini (tentative)


10/08/2009 - part 03 (I) dgn part 01 (group hari Isnin)

11/08/2009 - part 02 dgn part 01 (group hari Selasa)

12/08/2009 - part 03 (II) dgn part 01 (group hari Rabu)

13/08/2009 - part 06 dgn part 01 (group hari Khamis)

14/08/2009 - part 04 dgn part 01 (semua group)

MAJLIS PENUTUP akan dimaklumkan kemudian



Part 01 - wajiblah hadir selama program ini berjalan, melainkan yang ada kuliah malam - sila rujuk senarai nama mengikut group hari2 tertentu di notice board Tgkt 2 Annex 1 & Tgkt 3 FSPU


Part 02 - wajiblah hadir terutama yg telah ponteng induksi masa dia part 01


Part 03 & part 06 - wajiblah hadir pada hari yang ditentukan sahaja, tapi kalau nak menyibuk pada hari2 lain - urmoswelkam

5 comments:

Anonymous August 10, 2009 at 9:08 AM  

kalu ada yg xdtg macam mana cik teh....................?

cikteh August 10, 2009 at 1:37 PM  

sapa yg tak datang induksi, tanpa alasan dan sebab musabab yg benar dan masuk akal, saya akan denda mereka utk tulis essei (handwritten) sebanyak 3000 patah perkataan. Bilangan patah perkataan ini akan dikira pulak oleh mereka2 yg memang sedia ada lagi teruja utk memberi kerjasama demi memartabatkan program induksi ini. Esei ini akan perlu dihantar sebelum Isnin 17 Ogos, jam 8.30 pagi. Menggunakan dakwat biru sahaja. Tajuk esei akan diuar2kan, sebaik sahaja tamat induksi serta pihak AJK dapat memuktamadkan attendance.

Wonderpet In Wonderland August 10, 2009 at 2:28 PM  

Bagos... harap2 iduksi sem ni xsebosan sem lepas.. T.T

appy August 13, 2009 at 9:31 PM  

oleh kerana pt2 sem nie mempunyai repo yg sgt busuk maka aku pun brazam untuk kc komitmen thadap xtvt prubahan dan sem ini adalah dinner. cik teh mtk tls sal dinner yang btemakan open house "nostalgia lebaran" agar ianya mula menjadi tanda tanya budak2 part lain.

PUB - KP AP114 August 15, 2009 at 6:10 PM  

HAPPY INDUCTION WEEK :)

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP