Monday, August 17, 2009

TAHNIAH KPD PART 03

TAHNIAH....

kpd part 03..yg byk menggondol hadiah bagi pertandingan dikir barat malam semalam.

sapa2 ada gambor2 atau video DK semalam, sila bagi kat saya dlm bentuk CD utk arkib dan UL kat blog nih

puas hati atau tak puas hati dgn DK semalam? ....sila beri komen, sertakan nama, jgn annonymous. Just click name and fill in a name, and just ignore the URL


soalan penting :
wajar tak kita buat pertandingan dikir barat ni setiap semester, beserta piala pusingan, mcm kita buat utk QS TenPin bowling challenge?

43 comments:

malimkundang August 17, 2009 at 1:36 PM  

part4 mcm tgkp muat jer

Anonymous August 17, 2009 at 2:18 PM  

haha..p4 cam tangkap muat..hehe..cik..saya mahu melihat rakaman2 dikir2 barat..dak p5 nak gak tengok aksi2 kanak2 perubahan berdikir..

Anonymous August 17, 2009 at 2:19 PM  

cik..saya mahu melihat rakaman2 dikir2 barat..dak p5 nak gak tengok aksi2 ahli2 perubahan berdikir..

Anonymous August 17, 2009 at 2:25 PM  

dikir barat best...tp mcm xbnyk sambutan je..tp dak2 qs mmg sporting r...:))

zulaika August 17, 2009 at 2:26 PM  

bes jugak la..
keep up the good work!
:)

amelia August 17, 2009 at 2:27 PM  

dikir barat best...tp mcm xbnyk sambutan je..tp dak2 qs mmg sporting r...:))

ayien August 17, 2009 at 2:28 PM  

wajar btol kita buat pertandingan dikir barat nie stiap semester...!!!sb dikir barat nie memg best sgt!!!!lawak gilerrr!!!hik3..

azreen August 17, 2009 at 2:30 PM  

wajar buat tiap2 sem .. :)
mmg best ..

aqilah August 17, 2009 at 2:32 PM  

mmg wajar..
tpi bg lagi gempak ar..
coz semlm de bpe group jew yg best..
so congret kt yg menang..

are_DA_wei_ah August 17, 2009 at 2:33 PM  

Sy rse best gak la tp rsenye xpuas at la ngn pentasye...kcik sgt...luasakn ckit msti gmpak....1 age ramai yg xtaw psl dikir barat ni...jd xramai yg g...ap2 pown dikir barat ni ptot dibuat pd stiap sem sbb kteowg bk sticker...hehehe...wat r gempak2 ckit,bwu syok...

Nur ain August 17, 2009 at 2:33 PM  

fuhh!!! mmg mantap persmbahan dkir barat mlm tadi.. give a big clap for part 3..Wallah.. soaln cik teh tukan, mmg wajar kite wat prtndgan dkir barat tiap sem.. ley eratkan lagi silaturrahim antara part..so apa lagi cik teh.. ayuh mulakan......=p

Nuruddin aziz August 17, 2009 at 2:33 PM  

Buat je la, sebagai pelengkap aktiviti tahunan...

hana August 17, 2009 at 2:35 PM  

dikir barat smalam k ah gak..

RAFIZIE August 17, 2009 at 2:36 PM  

Sy rasa wajar sb majoriti student QS pun sporting....diorang pun minat lihat aksi mcm ni...mmg bagus wat prtndgn mcm ni.

liza August 17, 2009 at 2:36 PM  

ok la,best gak ckit2..tpi x de la best sgt.....

yakuza part1 August 17, 2009 at 2:37 PM  

BDK part mmg best arghhhh.....
terbaik wokkkkk
part 4 berterabur giler kut......
xorganise dngn btul........
dikir barat nie mmg wajar diadakan setiap sem, serious best......
rancak.......

4G93 August 17, 2009 at 2:37 PM  

saya rsa wajar pertndingan ini diadakan stiap tahun coz pertandingan ini sangat seronok......mcm2 ada......

Anonymous August 17, 2009 at 4:21 PM  

bwat la oetandingan dikir barat lagi. bagi besar besar ckit. baki kos laen pon lawan. tgk mane lagi power.

Anonymous August 17, 2009 at 7:19 PM  

boleh adakan lg ..
tp msti ada PERUBAHAN ..
stage msti bg gempak ..
mcm ptandingan antarabngsa ..
baru la semangat !!
:D
berusaha lg !!!!
sy doakan QS trus maju !!!

PUB - KP AP114 August 17, 2009 at 9:52 PM  

Tahniah Part 03 :)Maaf tidak hadir sebab tiada jemputan dari urusetia :)

shahman August 17, 2009 at 10:49 PM  

sangat wajar...lagi2 kalau ade piala pusingan...bru la peserta lg bersemangat...yg menang akan cuba untuk mempertahankan gelaran...yang kecundang akan cube utk menebus kekalahan...dan cube utk merampas gelaran dan piala tersebut...

ubi August 19, 2009 at 11:04 AM  

prt 4 orginize ntah2 pape ntah
dah la lmbat
pctual la
janji kul 8,tgk2 kul 9
then,kata ade tema h1n1, blik cuti raya pendek,last2 x jadi
huh!!!!

Wonderpet: Tuck August 19, 2009 at 11:08 AM  

sokong... keje last minute ni bahaya.. jangan la susahkan orang lain dengan menukar tema last minute.. idop didunia jangan susahkan orang lain.. ('_').V.

sham maen gndang August 19, 2009 at 4:40 PM  

caner budak2 part 1 dikirrr?boleh tahan laaa,kan?kitorang blatih 1 mlm je,mcm mne nk wat abis baek??tp,kalu jmput budak2 y maen alat gndang 2,kitorang join jew..x puas ag maen gndang ibu...naek angin....

Anonymous August 20, 2009 at 8:38 AM  

wajar kita buat dikir brt bila ada keperluan je..
lama2 nanti bosan owh..
takkn tiap2 sem nk tgk dikir brt..
byk lg benda lain leh wat..
n lg mencbr...

Kepah August 20, 2009 at 8:48 AM  

buat semua xtiviti kalo ade sokongan dari ahli perubahan, walau ape pun bendanya, ia xkan menjadi bosan. yang menjadikannya bosan bile xtiviti hebah nak main gempak tapi sokongan, hampeh~ at the end, xtiviti akan jadi bosan+tah ape2+sakit ati+buang masa.......

hoshi-18girl August 20, 2009 at 9:18 AM  

bgus lah pertandingan dkir barat tu..agak gempak..mmang wjar lau next sem pun ada prtandingan mcm ni....

nora August 20, 2009 at 9:20 AM  

mmg wajar kita buat dk barat nie every sem...mmg best giler..mmg terhibur la...

padel August 20, 2009 at 9:22 AM  

wajar,bak atang ah part 3...
part 1 latih satu malam je,itupun
sehari sblom pertandingan sebab tuh nampak macam kalot jer

mardhiah August 20, 2009 at 9:24 AM  

salam,firstly nk ucp tahniah pd part 03 yg mnang ptndingn tu..bagi sy ptndingn mcm ni ok la lau wat stiap sem cos kita leh blajr or tau budaya2&tradisi dri ngri lain...:)

without name August 20, 2009 at 9:34 AM  

congrate wat part3..part1 pasni leh up kn ag..dont worry..next year kn ade..hehe..dkir barat wat tiap thun? 0kei k0t..piala pusingan tu nk wat bleh,,tp kne ik0t bajet..tptp kt0rg yg bkn dr pantai timur nie kekdng tgk aje tp xphm ape d0rg ckp..wat la b0ria n cm2 ag same..sian kt dak2 laen..
papep0n,best+happening la..keep it up!=))

nea syazwanie August 20, 2009 at 11:04 AM  

saya rase ok kot.. tapi kene selalu wat latihan la kan..
em piala tue pun ok, sebb bleh bg semangat pada peserta. sy pun da bersemangat nie.. heheh

Anonymous August 21, 2009 at 12:25 AM  

*laughing.

Anonymous August 24, 2009 at 10:21 AM  

--> ubi said...
prt 4 orginize ntah2 pape ntah
dah la lmbat
pctual la
janji kul 8,tgk2 kul 9
then,kata ade tema h1n1, blik cuti raya pendek,last2 x jadi
huh!!!!

__________________________________


org yg berkata di atas ni
jgn nk slhkan org je
kalau takde org takkan nk mula event?
kesian la dkt part 4 tu
mgu sblm tu ada induksi
kira ok la diorg dpt buat jugak dikir ni

Anonymous August 24, 2009 at 1:41 PM  

eh...bek buat tuka tiap sem..
cm sem ni dkir,sem dpn boria.
sem dpn lg zapin ke..
sem dpn lg tarian tap ke..
sem dpn lg tango ke..hehe
bru r meriah..kite globalisasikn PERUBAHAN... ;)

kIcap part_1 August 26, 2009 at 4:15 AM  

molep jgop Dkir klu wt piala psingn mcm bowl..
bru ade smngt tiap2 part nop fight rbut piala..
sem nie dpt ke part 3..
next sem part 2 kOt coz nExt part 2 smngt..
agi Idup agI NgElAbAn,
s'lgi Idup s'lgi b'jUAng..

Anonymous August 26, 2009 at 1:18 PM  

cik teh...kite tuka2 aa tiap sem
bukn ta ske dkir..tp stdent perubahan kn dtg dr mcm2 ngeri..mcm2 bdaya..so,kite boley buat mcm2 lg..
cm sem ni dkir,sem dpn len la plak..

cikteh August 27, 2009 at 10:02 AM  

saya da lama tak dengar ungkapan "agi idup agi ngelaban" ni. satu ungkapan yg membakar semangat juang, dalam apa perkara sekali pun.

mungkin itu yg bdk2 QS kurang agaknya. kurang semangat juang. banyak semangat buang je. buang masa. buang tenaga. dan buang karan.

saya masih meninjau, dan akan mempertimbangkan samada wujud ketasauran (feasibility) utk membuat pertandingan dikir barat ini pada setiap semester beserta piala pusingan.

kalau budak QS (tak kira la bdk Kelantan atau tak) bersemangat utk berjuang, saya 38 kali ganda bersemangat utk membantu dan menyokong melaksanakannya

Anonymous August 27, 2009 at 11:40 PM  

x perlu...buang masa je...

ubi August 28, 2009 at 10:53 AM  

huh
ak xksh
tp part 4 buat mcm maen2 je
huh

Anonymous August 29, 2009 at 1:33 PM  

yup skong dak part4 cm buat men2 je..
tapape
ta smgt lgsg tgk dak part4 ri tu
smgt tgk part2 n part 3 je

Anonymous August 30, 2009 at 10:14 AM  

pertandingan dikir barat kalau dibuat setiap sem mungkin membosankan, kalau buat pertandingan dikir barat untuk hari merdeka boleh la, at least peserta boleh la buat persembahan kat luar uitm, atau pun masa ambang merdeka nanti, boleh la menaikkan nama perubahan. tapikan idea menukar pertandingan mengikut negeri setiap sem macam joget lambak, nasyid, boria, zapin memang menarik, boleh tengok variasi dalam perubahan..

Anonymous August 31, 2009 at 12:10 AM  

ye btol2..
mmg mnarik cdngn tu..
cik teh,sye skong yg idea tukar2 stiap sem.. ;)

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP