Wednesday, August 12, 2009

QSFC - FUTSAL POMPUAN (siswi)

Terima kasih kepada otai2 QSFC (Rimau Jambu) - Kak Are-in, Dayah. Syuk, Amalia, etc etc... dan juga Cik Nur'Ain Ismail yang telah buat pemilihan bagi pewaris QSFC (Rimau Jambu) nih















Terima kasih jugak kat jurulatih professional daripada QSFC (siswa) - Raqib dan sorang lagi sapa ni ek? Yang turun padang sama2 melatih team pewaris Rimau ni













Berikut adalah nama2 pewaris Rimau yang terpilih utk berentap Jumaat ni
1. Nor Farain bt. Bakharah
2. Siti Hajar bt Mahmud
3 Ain Hidayah bt. Jaudin
4. Nik Nur Fatihah bt. Nik Mohd Fadzil
5 Farhah Amirah bt. Md. Zain
6 Ainnul Dzharrif Mohd. Soffi
7. Zarina Sabar
8. Izzati Bt. Abdul Aziz
9. Rahimah Bt. Abdul Razak
10. Shazana bt. Roslan
11. Siti Salimawati Bt. Salehuddin
12. Nur Melissa Shafinaz Bt. Che Azid
Teruskan berlatih.....have fun....play hard
Minggu depan saya nak tgk Piala Pusingan Timbalan Pengarah Kampus HEA dan Piala Juara Futsal (Siswi) ada atas meja saya.
QSFC (siswa)..... bila nak gendong piala?

15 comments:

nea syazwanie August 13, 2009 at 11:20 AM  

tahniah

Anonymous August 15, 2009 at 1:28 PM  

sori sgt2 pd perubahan...sebab futsal x menang...ain x trained dorang baek2..tp,dorang mmg gud player..thanks dik...

kav_shinod's August 15, 2009 at 5:04 PM  

mmg suspek arr sm geng rimau jmbu..
spend time tuk lth prnts2...
wateva pn, thniah kat QSFC....

PUB - KP AP114 August 15, 2009 at 5:48 PM  

Good game :)

PUB - KP AP114 August 15, 2009 at 6:04 PM  

PASTI PASUKAN QSFC MENDAPAT SOKONGAN PADU DARI SEMUA MAHASISWA/I AP 114 !

Anonymous August 15, 2009 at 8:46 PM  

alhamdulilah tuan haji,walaupun part 6 terlibat ldk hari ini,kami curi2 masa untuk bersama team QS FC futsal dan futbol..semoga terus dapat support dari pensyarah2 ukur bahan dan juga ahli perubahan...kami tidak akan putus asa untuk trained perintis2 ini..jom sok support QS FC futbil..tq...are-in

Anonymous August 15, 2009 at 9:19 PM  

eh,silap..bukan futbil tp futbol..huhu..thanks kepada kav_shinod's utk penghargaan anda...kami sebagai ex-rimau jambu sedia melatih perintis2 rimau jambu junior utk mengaktifkan lagi QS/perubahan...are-in

PUB - KP AP114 August 16, 2009 at 10:08 PM  

Try again next semester.

oreenz August 17, 2009 at 2:35 PM  

girl power!!
yeah!

Anonymous August 18, 2009 at 7:24 PM  

mgken xde mase training..but overall I tgk diorang main bgs cume taktikal xde..btolkn cik ain??

peean91 QS1E August 19, 2009 at 4:40 PM  

yeah kamu smua hebat2 balaka..........

hamba yang lemah August 20, 2009 at 9:57 AM  

don't give up...gud luck for next sem...

aecah August 20, 2009 at 10:02 AM  

caiyok2!!! QSFC boleh....don't give up...

Anonymous August 21, 2009 at 1:19 PM  

cayok next year k....!!!!
rimau jambu akan terus mjadi harimau yg garang nt..
aauuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

Anonymous August 24, 2009 at 2:01 PM  

kak ain..kak ain x brslah..
dun blame urself for us..
tq to sume akak part6 yg trun ri tu..tq gak r kt siswa part4 yg ttbe mncul dr mne nta nk ajr cara sepak..n tq to cik ain yg sudi trun ;)

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP