Thursday, July 2, 2009

SEBERMULA KISAH....

Aduhai ahli PERUBAHAN Perak yg dikasihi. Pada masa terfikir utk membuat buletin bagi PERUBAHAN, satu usul telah dibentangkan di dalam bAGM. Hasilnya, majoriti mahukan website, bukan buletin media cetak. Tapi kita mempunyai masalah dgn red-tapes. Maka kita tangguhkan sehingga MPP kita mempunyai laman web sendiri, then baru kita boleh tap ke laman web mereka ini.

Sementara itu, kita sangat teruja dan beriltizam, lalu kita pun menerbitkan buletin kita sendiri secara cetak dan kita namakan "QaiSzen". Sehinggalah kita sudah menerbitkan 4 edisi QaiSzen, MPP kita masih belum usaikan masalah laman web mereka.

Semester ini, apa kata kita cuba buat blog. Ada sapa2 nak kongsi idea, etc....sila majukan.

6 comments:

Enchek tAj July 27, 2009 at 12:15 AM  

zaman sy tade bende cmni sedih ar

Anonymous July 27, 2009 at 11:35 AM  

Aku bertambah respek kat Cik Teh. Diam2 je dah ada blog. Luv u Cik Teh - "semangkuk sup"

Mizah_6A July 28, 2009 at 11:32 PM  

Cik Teh..apa kata kalau ruang ntuk comment tu seperatekn dr main page...means kalau org nk comment just appear another box..that will be much better...

optimum prime July 31, 2009 at 8:52 PM  

EnchekTaj. Zaman aku dulu trok dr zaman nko. lect pun aku tak kenal sumer. tpi, aku leh lak kenal n ngam dgn cik teh. dia baru masuk time tu. tp dia cute n cool jer. luv u cik teh

soup August 6, 2009 at 1:32 PM  

zaman aku adalah zaman gumbira. cikteh sentiasa ada dlm mana2 aktiviti. full support.ckp je idea apa pun. dia akan buat samapi jadik. aku harap sampai aku grad la dia jadik penasihat. Luv u cik teh. always

pearl brooch August 23, 2009 at 1:51 PM  

cik teh. sy sgt rindu kat cik. sy sgt rindu kat PERUBAHAN. sy sgt rindu kat uitm perak.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP