Monday, July 27, 2009

Event Management Workshop

Memaksa bdk2 part 02 (QS Dinner PM Team) utk menyertai workshop ini, dan menjemput bdk2 part 01 menyertai workshop ini dgn relahati.

Workshop ni utk groom bdk2 part 02 yang akan handle event besar spt QS Dinner.

Kita akan jemput org yang berilmu lagi berkaliber utk bagi workshop ini.

Bayor RM5 (unless dapat subsidi HEP yg besar) utk bengkel ini.

Sijil akan diberi, hanya kepada yg bersungguh2 hadir dan beri kerjasama dalam bengkel ni.

10 comments:

puteh July 28, 2009 at 7:34 PM  

aduhai wahai adik2 ku pt 2 dan pt 1 dan sekelasnya...korang sume ni sgt bertuah..siap ade bengkel lg utk groooom korang sume nk handle diner secara professsssional dan menggunakan segala sumber dengan optimum...guna la peluang ini...besar 'benefit'nya...joinlah sume aktiviti perubahan...klo korang x caya korang tunggu la bile dh keje nnt..baru la korang nampak ape yg aku katekan sbg 'benefit'...sekian wassalam..selamat makan2...selamat hari raya...maaf zahir batin..hahaha

jape July 29, 2009 at 11:11 AM  

betul2.. time reza wat dulu cam nak mati dia handle.. cari bas la hape la...skang siap ada bengkel

cikteh July 29, 2009 at 12:55 PM  

eleh....tak mati pon... lagi glamour ada la...

Anonymous July 29, 2009 at 1:21 PM  

tq kpd uitm...kami part 1 mesrasakan terharu diatas penghargaan adda semua...

cikteh July 29, 2009 at 5:35 PM  

penghargaan....?

are-in July 30, 2009 at 10:57 PM  

huahua..feymes?kuang2..insan biase yg jd luar biase....makin puteh maaa...

dayah August 3, 2009 at 10:13 AM  

dpt sijil?bgus arr utk bdk2 part 2..

Anonymous August 3, 2009 at 10:30 AM  

bila nak wat ni?bagi la tarikh....senang nak plan hidup seharian.....hahaha

appy ke August 14, 2009 at 12:24 AM  

yang penting makan kene best kompem saya dtg. saya suke pg xtvt perubahan cz makanan dia mesti best..xtau la nape. tapi pastu mesti perot rasa suam2 nak ter**

Anonymous August 29, 2009 at 3:10 PM  

ble nk buat neyh?
ttbe rse cm bes je event neyh..
cik teh,buat cpt2..
hehe

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP