Monday, July 27, 2009

Journalism Writing Workshop & Bengkel Adobe Illustrator

Menjemput semua pemberita QaiSzen, dan yang berminat utk jadi pemberita QaiSzen, dan yang berminat utk menambah ilmu tentang penulisan dan kewartawanan.....

moh le join workshop/bengkel ni

bayor RM5 je utk setiap bengkel/workshop....kos yang lain semua PERUBAHAN tanggung....

kalo kat dunia di luar pagor UiTM, bengkel cenggini u ol kena bayor RM xxx.00 per day

so, selain dapat ilmu .... t saya bg sijil penyertaan....koleksi penting utk supporting document apply kolej, apply degree dan apply kerja

bila bengkel ni? rajin tgk notis board...rajin tgk blog...t saya kabo....

for time being, sapa nak joint.....click comment kat bwh post ni dan bagi nama u ol n class

atau bagi nama kat Loqman Hakim - editor QaiSzen sem ni

13 comments:

pak lan July 27, 2009 at 9:57 PM  

saya nak join.....buka uitm nanti sy p jumpa cik teh.... =)

soup July 28, 2009 at 7:40 PM  

saya pong !

muaz July 31, 2009 at 12:32 AM  

saya muaz dr kelas qs1f..saya ingin sertai program tersebut..

Anonymous July 31, 2009 at 2:08 PM  

eii...x adil...dulu xada pun..saja cik kn??bg kami terkilan

puteh July 31, 2009 at 3:51 PM  

klo nk join adobe illustrator je boleh x ?

cikteh August 5, 2009 at 9:04 PM  

aduhai puteh ku labu sayong, intan payung terjun, pengarang jantung pisang, buah hati ayam...sapa2 nak join adobe illustrator pun boleh....janji bayor RM5... tapi, wartawan QaiSzen atau yang nak jadi wrtwn tu mesti kena sodar diri la utk join, bagi meningkatkan skill kewartawanan. Awak dan rombongan awak nak join, urmoswelkamjang

soup August 6, 2009 at 1:26 PM  

cik.... puteh jer dapat labu sayong, intan payong terjun, pengarang jantung pisang, buah hati ayam....sy ni cik xprnh kata cam tu pun

NiCKQS1K August 7, 2009 at 1:01 AM  

salam..
sy nik hanis dr QS1K nk join..
sy minat gak ngn penulisan ni..n berminat nk + ilmu dlm bab2 mcm nie..

kertasgraf August 8, 2009 at 9:22 PM  

qs 1k??? brape ramai bdk pt1 sem nih???

tukang print senarai nama August 8, 2009 at 11:22 PM  

part 01 sem nih = 300 +

cikteh August 12, 2009 at 8:59 PM  

aisehhhh...soup. sori la si puteh jer dapat labu sayong, intan payong terjun, pengarang jantung pisang, buah hati ayam... sebab dia bayor yuran lebih dari awak, dan dia tak pernah utang dgn PRUBHN pun. huhuhuh

emda August 14, 2009 at 12:28 AM  

saya pun x pernah hutang perubahan. sanggup gadai jaket qs smata2 nak bayar yuran dinner [konon jep] saya appy aka khairul hafizwan qs2d dan rakan saya nak join bengkel adobe je.. bleyh an..

cikteh August 16, 2009 at 7:41 PM  

sapa2 yg dah tau lagi terer adobe photoshop leh join bengkel ni, emda, epy, hafizul arif, buleh belaka. janji byor

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP