Sunday, July 26, 2009

THE PRESIDENCY TEAM (JULY - NOV 2009)

video
These are the people who will lead our PERUBAHAN Perak
(mengapa tiada wajah Bendahari Mengsi...? penting dia tu)
Permudahkanlah urusan mereka
InsyaAllah Tuhan akan permudahkan urusan kita pulak

5 comments:

kindEr bUeno July 26, 2009 at 11:13 PM  

nice montaj..ni jeke?
montaj len tade?

nk tgk gak..
ksian kt bdk2 yg nga practcal nih..

hehe~~

Anonymous July 26, 2009 at 11:34 PM  

wiwi,dorg br wt jer nh bkl blog kesyangan dak qs nh.give the tyme to them 2 improved it..erm...jap2,cadangan..klu every part 6 kte wt montaj ley??der owg nk incharge x?tq...hehehe

Anonymous July 27, 2009 at 12:09 AM  

ermm..samekom..sbgai org lame perubahan..hahahahha.yg byk `bjasa` pada perubahan ni..bak kate cik teh..byk PERUBAHAN yg sy bwk utk PERUBAHAN ni ..(ayat paling hebat pnh sy dgr klu korang ade time di LENGGONG hr tu.hahaha.komen sy bagus lah ade blog ni..at least org2 lame dpt tahu ape yg da jadi pd perubahan ni.mngkin kami sume dpt tgk perubahan baru yg kami xdpt tgk wktu kami di perak dlu.sy tgk pn aktiviti skrg da best2..mmg x aci btul..hehe.cik teh plk trs giat berbanting tulang utk perubahan ni..anak2 buah sume,ptg2 tu pg la blk cik teh temankn die..cik teh ske duk blk sorang cari idea2 ...mmg tu aktiviti die.hehe.jgn marah ek.bwk la `cucur` skali ek..hahahaha.sy sntiasa sokong perubahan..sbb kt perak je perubahan ni hidp..ermm kt s alam,,hampeh..xbestt.hehe.tu je la nk ckp skrng..nnti byk2 cik teh marah.hahahha

kindEr bUeno July 27, 2009 at 11:31 PM  

hehe=))

ltak la montaj yg lme2..
mcm2 ade..
+_~

Anonymous August 17, 2009 at 3:00 PM  

bes laa sapa buat ni??kami part5 nak jugak montaj kewl mcm ni..hehe..nanti kami p6 buatkn yer??

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP