Friday, October 2, 2009

QS SPORTS - Family day n sukan mentor mentee

Aduhai warga PRUBHN yg dikasihi sekelian

Penatnya mengeluarkan peluh di padang B hari ini, walaupun sekadar jalan2 je atau lari2 anak je. Dalam satu semester, tu la sekali peluang dapat turun padang sambil bermain2 dgn mentee sendiri, sambil guro2 dgn student yg lain. Pensyarah2 sgt sibuk hidupnya. Ini la satu2nya masa yg dapat diperuntukkan dgn semua mentee2 sekali gus. Dan saya mewakili semua pensyarah, berasa amat berbesar hati dapat beramah mesra dgn semua pelajar di padang pada setiap semester.

Namun, ada la jugak mentee2 ni yg tak begitu faham tentang ini. Sungguh kecewa (kami pensyarah2 AP114) bila ada mentee2 kami ini yg tidak turun padang utk bersama2 meluangkan masa bersantai dgn kami. Bila ditanya, jwpn yg diterima pun sungguh menyinggung perasaan, menyentap kemarahan. Tapi, sabar jua yg kami bekalkan. Allah jua yg memberi kami kekuatan. Moga Allah jua lah yg mengurniakan keadilan.

Tapi yang terlebih terlukanya kami ini, ialah bila mentee2 ini meninggalkan majlis (atas alasan apa sekali pun) sebelum majlis ini tamat dan bersurai. Sedangkan kami masih lagi berada di padang. Sungguh kurang sivik

26 comments:

mai October 2, 2009 at 4:54 PM  

cikteh....sori...saya sungguh kurang sivik

Saddle Paddle October 3, 2009 at 4:33 PM  

kami ade klas... BEL260...
mitak maap

1tonneofpasir October 4, 2009 at 6:06 AM  

saya pun bla sebab xbest haha..
tapi lagi x best bile mentee xda.. ganty pula dengan lect len.. tapi malang sunguh kami pabila tsalah platform.. dan persoalanya ape kejadah satu lect leyh ada nama kat dua platform? kami mentee puan noraini agak kesal dengan kejadian tersebut.. anounce suh g platform 1. tp leyh tkr g platform dua.. ktorg mati2 men kat situ.. post mortem mintak cik tujah diorg sket.. xnyesal lagi ke kene maki "tu dio" sem lepas.
Time nak sain attendance leyh kene maki plak tue..hanya semata2 saya tsalah platform. dan ini adala salah pihak pengurusan.tapi lecture oh lecture saya paham keadaan para lect camne famm saya pun para profesional dan akak saya pun lect. tapi jangan la berksar sgt.. x semesti muka saya buruk saya jahat..sob22...

sesalku October 5, 2009 at 2:28 AM  

sport day cam haram...sem ni hambar gle xth knpe...dh r xde banner mse sport day org len xth pn sport day sape....archi ke kte punye...attendance lect n student pn truk...xramai yg dtg...pt2 camcbai sume bnde xnk involve...sport day pe je korg msk...tgk r dinner korg nnt...nyesal je trun,,,wt htam kulit ak je...shit

sayu October 5, 2009 at 4:13 AM  

sedey jgk...ramai part 6 lak tyme ari kedua sport day..dptla ku knl cnior2...erm,ajk ane erk??ptotnye trun ramai2 kasi support,air minuman bior cukup...yg x ley blah der part yg x antar wakil...katenye bz wt etr,esaimen..cm part 1 xpe la jgk bab latihan medan,test..part 6 lgk bz beb...tp,dorg dtg jgk tuh....

Anonymous October 5, 2009 at 2:47 PM  

sport day..
kupon pon xdpt..
xbest lngsng!!

pandaman October 5, 2009 at 9:41 PM  

aku part 2.. aku bla time tarik tali. bosan kot. sem lepas ok la gak.. aku punya la smangat turun.. tapi wat penat je. Hah nie seko kat atas nie. org suh datang makan. ko byr n makan je la. kalau x best ko carut je time kat post mortem ok.

cikteh October 6, 2009 at 2:22 PM  

kupon tak dapat? dtg lambat la tu

aku October 6, 2009 at 9:25 PM  

mase ary kedua sport day 2,xda pon support kitorg men..

Anonymous October 7, 2009 at 11:11 AM  

x best langsong!!!
bosan la...

Anonymous October 7, 2009 at 11:35 AM  

huhu...kami qs 2A ada kelas BeL...maaf ye..huhu

SHIN CHAN October 7, 2009 at 1:00 PM  

TO SESALKU!!!!!

jgan tipu n nk ftnah kami lar....
KAMI ADE CLAS N LECT 2 MMG X BG KUAR....
kami dh involve smue la,... nteball.football...trik tli... cme ktorg trlwat pergi....

SALAH KTORANG KE???????????????????????????

ratna isteri laksamana sunan October 7, 2009 at 1:01 PM  

haish..ta bek tduh2..
utk pngtahuan..qs2a+e ade kls BEL260 oke..
jgn fitnah ea..

Anonymous October 8, 2009 at 7:38 PM  

hbis kelas yg lain mana pergi..cuma 2 kelas jer adr kelas....yg lain??
x kan x bg wakil kot..part 6 lg bz tau.......

tp leh jer involve...............

lala lili lulu October 9, 2009 at 1:17 AM  

tnye la diorg..
kitorg ta nk ckp bg pihak org len..
bese la mlut manusia..
klu pas pas cte..las las jd len..

PUB - KP AP114 October 10, 2009 at 11:32 AM  

NO POINT IF YOU ARE DEAN LIST STUDENT BUT DID NOT PARTICIPATE.

I BETTER GO TO THE 2.00 STUDENTS BUT THEY PARTICIPATED IN ALL PROGRAMS, ABOVE ALL THEY WERE COMMITTEE MEMBERS.

REMEMBER THAT, ALL THE THE TOP STUDENTS WHO SHUNNED PERUBAHAN PROGRAMS WILL BE BLACKLISTED. WE HAVE YOUR RECORD.

ubi October 10, 2009 at 8:42 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
hazwan October 12, 2009 at 12:34 PM  

mane hadiah sayer!!!!!!!!!

cech qs October 13, 2009 at 3:12 PM  

kpd korunk2 ni...jgn nk tuduh2 pt2 la !!!! ktorg ada kelas n LMBAT DPT BORANG DR PT3 !!!! 2-3 hari nk sport day br nk bg borang itu la, ini la...nk slhkan org tu try la tgk diri sndri dlu !!!!

Anonymous October 18, 2009 at 12:36 AM  

ari kedua QS sport...
npe ajk trun lambt...
time 2 ujan...
ble call start kol bpe kte nnt dlu..1 ajk pn x nmpk...kteorg pnye la smangt trun awai....ptutnye ajk la kne trun dlu..nsib bek la kiteorg x blah...klu x ajk jela yg men sorg2....

-hampa-

Anonymous October 18, 2009 at 12:58 AM  

erm sem lps lg bes

Anonymous October 18, 2009 at 1:01 AM  

kpd yana,k.ain,cemoy n ina(dak QS 2f/c)....taniah sbb team kite dpt no 3 tuk futsal....wlaupn kte xde pnyokong tp kte still ley nmg kn...huhu...korg mmg bes la...sbb men sungguh2 tuk klah kn part 3 time 2....smpai koyak kot suar aku men futsal...hehe...semangat pny psl..suar koyak, da jatuh2 pn still leh men lg....

Anonymous October 18, 2009 at 1:05 AM  

aku pn x sangka team kte dpt no 3...da r x ckup ahli time 2...nsib bek ade ina...pnyelamt wakil part 2...thz ina...
myra qs2f/c

Anonymous October 22, 2009 at 11:52 AM  

TQ..CIMOY,MIRA,YANA & INA (QS2C/F)..hrp2 sem dpn kta men ag??korang mmg superb!!!

Anonymous October 22, 2009 at 1:10 PM  

pe la bebal sgt korang ni... kelas konon2 nk pegi, ni direct arahan HEA suh tgalkan ur god damn classes and participate... students, kene tawu aper priority dowang..

cikteh October 22, 2009 at 5:47 PM  

eh...? ni cerita apa lak ni? arahan HEA? cerita HEA arahkan apa ni?

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP