Saturday, October 10, 2009

Aktiviti PRUBHN - luahkan perasaan anda

Aduhai warga PRUBHN yg dikasihi sekelian

Aktiviti2 kita telah hampir tamat utk semester ini. Kita akan buat mesyuarat post mortem dalam jangkamasa terdekat ini. Sebelum tibanya hari post mortem, sila luahkan perasaan anda tentang semua aktiviti2 kita di sini. QS Induction Week, QS Dikir Barat, QS Sports, QS Dinner etc etc. Semua luahan rasa ini akan dibangkitkan dalam mesyuarat post mortem nanti.
Sempena Oktober ini adalah Bulan Bahasa Kita, sila luahkan perasaan anda dgn bahasa yg menunjukkan bangsa yang berhemah dan berintegriti.
Masa post mortem kang, baru kita mengganas ya

50 comments:

tiram mek su October 10, 2009 at 10:18 AM  

semalam. kambing bakar tu x cukup. aku dpt ckit jer. duit raya pun aku x dpt

PUB - KP AP114 October 10, 2009 at 11:27 AM  

Mereka yang akan beri komen, pendapat, cadangan dan kritikan hendaklah telus, tidak berselindung di sebalik tiang kelapa :)

Segala saranan akan diberi perhatian.

I.B.S October 10, 2009 at 2:27 PM  

Assalamualaikum
semalam nya dinner memang sempoi.
c, kan ramai dah cakap, tengok dan rasai dulu cemana dinner semalam, bagi saya RM40 sangat berbaloi dengan dinner semalam, memang bestla, TAHNIAH untuk part 2. sebab berjaya la melaksanakan amanah hampa, tapi cam biasala tak ada yang perfek, so hampa kenalah ready untuk post mortem nanti k.

Semalam, dinner pya suasana oraitla, open air kan, nak pegi memana pon sempoi, berangin je kira oklah, tak perlu air - cond pon. Cuma risiko semalam 2 hujanje. Alhamdulillah semalam Allah mengizinkan aktiviti kita berjalan lancar. Xda hujan. Lagipun tengok semalam persiapan kira okla dengan stage yang fancy and besar tu hahah macam tak caya plak berada di padang kawat sebenarnya.....Thanks untuk cik ain dan cik teh yang besusah payah nak jayakan majlis 2. N terima kasih kepada pensyarah2 ukur bahan yang sudi hadir memeriahkan majlis.
Salam.........

kambing bakar October 10, 2009 at 2:48 PM  

hihii...berselindung di sebalik tiang klape...

abg presiden October 10, 2009 at 9:26 PM  

dimanakah orang-orang yg lantang mengomen sblum nie?;)

ubi October 10, 2009 at 9:30 PM  

haaaa
tq presiden
sorry smlm pasal kne Q kat lua
nak tgk plak nxt punye dinner
hehe

ubi October 10, 2009 at 9:30 PM  

haaaa
tq presiden
sorry smlm pasal kne Q kat lua
nak tgk plak nxt punye dinner
hehe

Panda makan kambing banyak October 10, 2009 at 9:46 PM  

bagi saya masalah dekat pendaftaran je.. Itupun minor. n mmg slalu blaku kat mana-mana event perubahan itupun dsbbkan sikap2 para2 ahli yang sambil lewa membayar yuran dinner sehinga perubahan terpaksa dilakukan dari masa ke semasa dan menyebabkan msalah sperti nama xda dan pertindihan tempat duduk. Kambing x cukup munkin sebab brade xmaw q. Cz pukul 10.00 aku sbgai part 2 bleyh je makan kambing siap dapat rusuk lagi. Dan standart mana2 rumah terbuka la.. memula kambing habis then sate then br makanan lain. Sate plak bsepah2. Tapi duit raya aku x dapat pun:( oh ye.. MC ok x?

zindane October 10, 2009 at 10:56 PM  

dahaga siot. air x cukup. cendoi x cukup. patut ada ais kerrrrrrrim. abg presiden maintain ensem. tahniah la abg aizat yg macho dpt anugrh. akaq alin comei tu pun, tahniah la. bunga api besh. duit raya x dpt. nombo bertuah pun x dpt. king of the nite pun x dpt. satkabo qaiszen pun x dpt. dpt kenyang jer

anak QS October 10, 2009 at 11:20 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
sipot sedot October 11, 2009 at 12:16 PM  

aku xnk g rahman la...nk g dnner qs je,,,buat ari2 xleh ke

Anonymous October 11, 2009 at 9:11 PM  

qs dinner ritu best wpun de perkara2 yg ta puas ati beberapa pihak brlaku

lalola October 12, 2009 at 12:08 PM  

thanx 2 sesape yg sudi hadir...

org penang... October 12, 2009 at 1:07 PM  

salam...
dengaq cita dinner best?
hahaha
bagoih2...
kan aku da ckp...
pedulikan org...
jgn la gado2...
salam...

cech qs October 13, 2009 at 3:07 PM  

gempak la dinner sem ni siot !!! lg gempak dari sem lpas !!!kambing dia...pergh...meleleh beb !!!!dpt rase ckit pun puas ati la tp yg penting sdap n berbaloi !!!! cayalah pt2 !!!! sate pun x bole bla...mmg gua x bg chance la....gua rembat kaw2 pnyer...pergh....

Anonymous October 13, 2009 at 6:20 PM  

MC mcmne ek??....

ok ke? aku xde...huhuhu

Anonymous October 13, 2009 at 8:19 PM  

mane video qs nite baru ni..upload la..ak nk tgk dari jauh ni.haha

malimkundang October 13, 2009 at 9:45 PM  

sudah lama tak masuk blog ni. apasal tak de QaiSzen ya? print tak cukup ke?

saye msti la part2 October 13, 2009 at 10:10 PM  

bes?tq.. ;)

bakteria..... October 14, 2009 at 1:46 AM  

1 jerk teguran utk dinner ari tu..M.C ari tu septotnye kne blaja dr yg pakar prosedur2 yg btol untuk mengacarakan majlis....ada tertib nyer...jgn main sebut perkataan 'korang' dan sewaktunye semasa sedang mengacarakan mjlis formal wpn anda ingin jdkan sebagai sempoi.......memandangkan kte ade tetamu v.i.p...dlm 1 mjlis,M.C lar yg memainkan peranan besar utk memeriahkan majlis,agak kelam kabut dari segi susunatur program,tp tu minor mistake jerk..biasa lar tu..(hadiah sport day ble dpt?)...nk ty nh pi x kursus programme management kt dsi hari tu??rugi klu xpi tau...walau ape pn....tahniah pada M.C di atas segala usaha anda,moga kelak menjadi M.C yg lebih baik..insyaAllah...overall qs dinner best..nape qaiszen x dpt tyme dinner?ble dpt nh...ktrg da nak bes sem da...huhuhu...ok la,tahniah pd semua team part 2...hope lain kali dpt bekerjasama lebih erat lgk,jgn jthkan sesama sendiri..bersatu lebih baik untuk anda semua...tq to all lecturers..4 da memories....b4 kami tinggalkan perubahan perak ini untuk berhijrah ke perubahan shah alam plk..iskh2

MC October 14, 2009 at 10:23 AM  

bacteria

tq...
on dat nyte...we have mc for formal n informal..huhu

biasa lah..xde yg perfect even we try to make it perfect..bukan mc pro pun..
setakat...bru nk melgkah...bru belajar..

-MC-

gle sempoi October 14, 2009 at 10:30 AM  

beshnyerr sume org bg positif comment ttg qs dinner. thnx la 4 evryone yg dtg mlm 2. sape yg x dtg rugi glerr

Anonymous October 14, 2009 at 11:19 AM  

yup....best2...

Anonymous October 14, 2009 at 11:30 AM  

mne hadiah sport day yg djanjikan? ckp nk bg time dinner.QaiSzen nape x dpt? 1 lg ni, time tayang montaj part 6, korang yg tgk sndiri montaj 2...bdiri kt dpn 2 smpai org belakang smua x dpt tgk.org x bg krusi,korg bising2.tp ble dh ada krusi,cbuk plak nk diri2.yg AJK nye x de tgur lak.smpai cik ain lak yg kna tgur diorg.cian cik ain.spatutnye korg alert r ckt dgn bnda cm2.

Anonymous October 15, 2009 at 8:19 AM  

a'a...huhu...sori ok...sume majlis ad kekurgn..huhu...maaf ye

keadilan said....... October 15, 2009 at 8:44 AM  

ari 2 mslh nk bg hdiah qs sport kt dinner, so jgn slhkn prt 2,cz PM qs sport pn xlabel hdiah 2 elox...??
so spe yg slah. x label nk bg cmne??.
dengar2 la PM qs Sport pn x dtg diner,cmne nk settle bende ni??
then, dyorg sushkn s2dent prt 2 plk sruh cri pmenang n bg hdiah clas-clas.cmne ni??
ni keje spe sbnr??

Anonymous October 15, 2009 at 8:44 AM  

psl qaiszen tu...sori la ek..ada mslh tekniksl...yup...
n psl hadiah qs sport day..mmg xsempat nk bg...timing x cukup beb

ati kering October 15, 2009 at 3:32 PM  

abis 2 ble nk bg??

cikteh October 15, 2009 at 4:26 PM  

masih ade ke org nak baca n simpan qaiszen ni?

Anonymous October 15, 2009 at 4:43 PM  

sy masih ingin bace n simpan qaiszen tu cikteh....
nak qaiszen!!!!!

Ice October 15, 2009 at 8:36 PM  

qaiszen tu best ape. ramai kot yg nk.

seniormu October 16, 2009 at 1:53 AM  

assalamuailaikum suma..
diharap suma warga Perubahan Perak sehat2 belaka..semua aktiviti qs pada sem ni sangat meriah..terutama dinner..walaupon terdapat beberapa masalah kecil ketika majlis berlangsung, ia sudah menjadi lumrah.. nobody's perfect.. diharap kepada part 1 supaya mencontohi pengaturcaraan part 2 pada sem ini..kepada PM dinner, tahniah diucapkan tp sila ubah tingkah laku anda. agak biadap.(mulut kurang ajar)
sekian

Anonymous October 16, 2009 at 9:03 AM  

qaiszen amat lar penting untuk ktrg terutama part 6 yg bakal melangkah pergi x lame lgk....kerana itula memori terakhir kami di sini...

bloodymary October 16, 2009 at 9:26 PM  

korang ni bak mengomen mmg teror...korang je laa betul...org lain je salah...suppose kiter betul kan...tegur la dgn cara yg baik utk kebaika bersama...ni siap carut lagi...adat org mne lak pkai nie... aku just nk tny satu benda je...bab2 lain aku rase okey jee...alhmadulilah semua berjalan dg baik walaupu ade silap skit sane sni...tp still quite okey....

aku just nk suggest satu benda..xtau laa klau seblum nie org lain dah penah cakap...Duit persatuan perubahan...selain daripada collectio baju dan yuran..ape lagi sumber kewangan yg ade yee???...kiter ade biro keusahawaan ka??...tapi cam senyap je...suppose kiter bleh gue kan biro ni tambahka duit persatuan n mungkin daripada duit tu program kiter leh jadi lebih grand n hebat..waallhualam...ni pendapat aku je...huhu...

cikteh October 16, 2009 at 11:29 PM  

teruskan beri pendapat

kalo takut kena kritik secara terbuka, anto pendapat anda ke emel

perubahan_uitmperak@hotmail.com


cdgn nak tambah duit PRUBHN amat dialu2kan

lala lili lulu October 17, 2009 at 3:13 PM  

kpd pm diner..tlong la trime tegurn tu ek..
thniah utk sume part2.. ;)

tayar buruk October 17, 2009 at 3:47 PM  

sye nk qaiszen!!!
eh..yg psl adiah sport day tu..bukn xnk bg la..
igt kitorg part2 kejam ke??
prob nye...g la tny cik ain ek..jgn nk hamun x tntu psl..
oke..tq

syhidi azli October 17, 2009 at 9:51 PM  

Don't look for faults, find remedies..(",)

Anonymous October 18, 2009 at 12:19 AM  

dinner QS semn nie best walaupn wat kt pdg kwat....aku teruja la tgk bunga api n montaj sal ucapan dr Dj sinar...mmg sempoi....

cech qs October 19, 2009 at 11:36 AM  

peringatan kpd mereka2 yg mulut lantang kpd dinner sblum ni !!!! aper cer ??? mane korg g ??? asl snyap ??? tadak benda nk kondem da ker ???? tu la....nk kutuk2 o perli ker, tgk la dlu, g la dinner tu dlu...ni x g lg da byk songeh !!! papepun....cayalah....part 2 korg mmg gempak !! kpd team2 dinner n mereka2 yg terlibat, congrats byk2 !!!

joe jambul October 19, 2009 at 11:45 AM  

eleh...bdk part3, bkn men lg kte nk condemn bdk part2 nye diner. last2 sape yg parah, cmpare diner part2 sem ni ngan sem lpas, mane ok? lu pikirla sendiri.....beb. jgn nk brdendam ngan org je, tp plik gak ape yg jd sbb dorg benci ngan part2 sem ni pun x tau. i2 perlu kte pkirkn same2...
sal qs sport lak, cane ngan hadiah org yg menang?

cikteh October 19, 2009 at 1:45 PM  

yaaaa ahli PRUBHN

komen kat blog post ni utk bagi komen

bukan nak mengganas

saya akan benarkan aktiviti mengganas pada mesyuarat post mortem sahaja

dgn adanya penasihat sbg saksi, dan pengawal keselamatan sebagai langkah berjaga2

abg presiden October 19, 2009 at 8:13 PM  

qsfc vs pasukan staff..qsfc menang 3-0..

abg presiden October 19, 2009 at 8:14 PM  

ops..menang 3-1..sory..

cikteh October 19, 2009 at 9:53 PM  

abg presiden

letak komen ni kat blog post pasai bola, bukan kat post yg ni

1.8.5 October 22, 2009 at 10:34 AM  

aah IBS...40 BERBALOI...(BERBALOI BALOI0)..EK??

Anonymous October 22, 2009 at 10:38 AM  

dinner bes..makan lagi bes..org pun bes..hehe..

Anonymous October 22, 2009 at 1:06 PM  

everything is perfect except for the price giving ceremony.. is sumone behind all this disfunctional? i wonder... list of winners dh ader, adiah dh ader.. aper lagi yg dperlukan?

Anonymous November 16, 2009 at 9:32 AM  

lupe plak..bru prsn time post mrtem ri tuh...
blh plak alsan ajk qs sport tu ckp..die TRTDO??!!!
ek eleh..ajk diner x TRTDO pun..
huh!!!

ubi December 16, 2009 at 2:52 PM  

yeah!!!
hmm..hmpeh la..
kte ygk nxt sem mcm mne part handle dinner.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP