Friday, September 4, 2009

ALL THE BEST FOR mereka yg berentap utk QS TenPin Bowling Challenge esok

QS TenPin Bowling Challenge kini datang lagi. Bowling kali ni cabaran terbesarnya adalah ianya dibuat di bulan puasa. Tidak seperti sebelum2 ini, semua pemain dijamu makan, minum sebagai pembekal dan pemulih tenaga utk melerek bola. Kali ini, semua akan bermain dalam keadaan berpuasa - low energy level......

Tapi saya yakin...bdk2 QS hebat2 belaka. Kalo setakat main bowling dlm keadaan berpuasa, tak de masalah nye la. Sebab kita nak jadi QS ni, nanti perkara biasa je pi site sepanjang hari dalam bulan puasa, dalam keadaan berpuasa. Kira mcm training la ni. Allah.....lagipun, bukannya panas lit lit pun kat Ampang Bowl tu. Ada air-cond maaa....

Diperkhabarkan kepada saya, ada 18 team akan berentap kali ini. Daripada part 01 hingga part 06. Belum lagi ada wakil part 05 nak join hingga ke saat ni. Bermakna, akan ada Insyaallah 90 warga PRUBHAN dgn tshirt PRUBHN kat Ampang Bowl tu esok. (players tak pakai tshirt PRUBHN = disqualified ...!!!)

Good luck to all teams. Bermain la dgn penuh semangat kesukanan. jgn gado2. Dan jgn lebih2 sampai terbatal pose lak.

Terima kasih tidak terhingga kepada semua yg sudi menyemarakkan aktiviti PERUBAHAN ini.

Siapa lagi yg akan menyemarakkan PERUBAHAN kita, kalau bukan kita sendiri





gambor2 QS TenPin Bowling Challenge tahun lepas....buat pembakar semangat



































28 comments:

ming ming the wonderpet September 4, 2009 at 2:01 PM  

alhor alhorrr lhoooorrrrrrrrrr

yg tgh tido tu comei sgt...!!!

amalia_6D September 4, 2009 at 2:04 PM  

wahhhh pembakar semangat...baguih2...hehehe...esok nak bertanding nih...=)

PUB - KP AP114 September 5, 2009 at 11:37 PM  
This comment has been removed by the author.
QS September 6, 2009 at 1:02 AM  

menang kalah adat permainan..
rmai je p4 trun..tp xde rzki..
ade je yg msuk final p4??

Geng Supporter Bowling Jah.. September 6, 2009 at 1:51 AM  

selesai suda tenpin bowling kte kali nh..thanks to part 6 (3 teams) coz sudi involve dis events wpn kte dikejar oleh submission..bz2 gak tp idup kne sempoi ryte..congrats to part 4,who organised dis events very smoothly..n part 2,u r da champion bro..really enjoyed it(fasting not just an excuse)...;p

PUB - KP AP114 September 6, 2009 at 6:46 AM  

TAHNIAH PART 02. YOU HAVE BEATEN YOUR BIG BROTHERS :)

PUB - KP AP114 September 6, 2009 at 6:49 AM  

Tahniah part 06, walaupun sangat sibuk sekarang ini, masih boleh buat kokurikullum. Satu pencapaian yang baik, semoga menjadi contoh tauladan yang baik.

Anonymous September 6, 2009 at 10:21 AM  

thniah,thniah buat kwn2 sye...
poji,adnan dollah,adnan naim,farhan syah n zul..
idop PART 2!!!!huhu..
kite tebus blik ape2 yg dikutuk sblm ni oke.. ;D

Anonymous September 6, 2009 at 11:01 AM  

TANIAH WAT DAK PART 2....
CIK TEH mst bangga glew ngn korg..sbb
korg da BUKTIKN yg PART2 nie x la teruk sgt...pasni kte b'kerjasama lg tUK naik kn name PART2...
'APE YG PNTING,KERJASAMA'
'KAMI X KUAT DAN KAMI X BESAR BLE B'KERJASAMA SUME JADI MUDAH'
IDUP PART2....

'DETEKTIVE CONAN'

Saddle Paddle September 6, 2009 at 1:43 PM  

next sem kami akan cuba untuk jadi lebih bagos... hohoho...

walaupun tangan dah sengal2 ubi untuk main 4 final, kami berusaha...

go go go power rangers!

peeanQS1E September 6, 2009 at 3:30 PM  

no comment sbb ak xde kt sne huhu

lonely girlz September 6, 2009 at 8:52 PM  

wow. best nye.rugi x dpt nk join korg. cedih2. huhu. next sem insyallah akn join :(

anak QS September 6, 2009 at 9:04 PM  

ala..berlagak gler p2 ni..
nk tnggu je cmne dinner ni..
bru la ang taw cmna..

Wonderpet September 7, 2009 at 2:46 PM  

anak QS said...

ala..berlagak gler p2 ni..
nk tnggu je cmne dinner ni..
bru la ang taw cmna.

-------------------------------------
seperti biasa, suara2 orang yang busuk hati dan mulutnya akan kedengaran.inilah salah satu barah dalam negara yang menyebabkan negara tidak maju....

anak QS September 12, 2009 at 4:11 AM  

hahahah..mmg ptt pon sura cmni bersura klu event mcm haram jadah..
besar x besar la brader..

rose 1A September 12, 2009 at 2:10 PM  

nex sems nk msukk lg.
x puas aty kalah.
(bajet terer je kn).
hahaha :D
walau ape2 punn,
best ajee ari tuhh :)

t o y September 13, 2009 at 4:24 PM  

nie taun lepas taun nie nyer mane ?

dak laki QS1A laki masok final. haha.

team ros kalah.

no_identity from QS1A September 13, 2009 at 4:49 PM  

ksmpulannya group kami msuk final..hahaha...kalah tipis jer..
group ros kalah!!
cpt2 msok pic baru...

Anonymous September 14, 2009 at 11:18 AM  

anak qs said...

ala bro..relaks la...
emo2 lak...

rose September 14, 2009 at 12:31 PM  

x perw x perw.
team aku kalah.
tp marks aku lg tggi dri toy.
hahahaha :P

Wonderpet September 16, 2009 at 11:06 AM  

anak QS said...
hahahah..mmg ptt pon sura cmni bersura klu event mcm haram jadah..
besar x besar la brader..

-----------------------------------

tapi suara orang mcam ko ni patot xbesuara langsung... nanti ko handle la event yang xnampak macam harah jadah langsung.. bukan kata nak berterima kasih...... manusia xbersyukur... hipokrit... orang yang handle event ni bukan main susah sampai terkentut tau... anyway, ignore the voice of anak QS yang x sepatutnya jadi QS pun.... barah dalam perubahan....

Anonymous September 16, 2009 at 12:56 PM  

ek eleh 'anak qs'..
kaw pehal?
benci sgt kt part2 pehal?
bia r diorg..da diorg mng kan..
kaw tu msok ke?

cik teh..npe la ade org ati busuk cmni ek?
ptot la org mlayu susa nk maju..
tak skong bngsa sndri..

Wonderpet September 16, 2009 at 4:39 PM  

aku sangat bersetuju.. kalau ade spoloh orang dalam perubahn, comfirm ancor.... once my teacher said... orang hipokrit ni lebih baik mati dari idop.. idop menyusahkan anak bangsa sendiri..

cikteh September 17, 2009 at 10:07 AM  

siapa la anak QS ni. kalo saya la mak dia yg QS tu....malu sungguh dapat anak mcm ni

Anonymous September 17, 2009 at 4:32 PM  

cian kt ank QS nie...
kurang didikan n kurang ajo....
len kali nk jd ank QS blajo dlu ngn cik Teh...
bru berakai...
biar cik Teh bancuh ko kaw2 pny..ank QS nie wat malu warga perubahan jew...xde adab..

*DETEKTIVE CONAN*

Wonderpet September 18, 2009 at 2:44 PM  

setuju.. tuka kos la ko 'anak QS'...

berubah demi diri dan perubahan...

Anonymous September 19, 2009 at 3:10 AM  

(DETEKTIVE CONAN)

aku sokong ko wonderpet....
ank QS nie patut tkar kos jew..
poyo sgt...bajet gud gud jew...

Wonderpet September 20, 2009 at 10:05 PM  

ahahha... aku berharap anak Qs akan sedar yang nobody perfect...
semua orang ade kelemahan and kelebihan masing2...
so, jangan la selalu nak condemn je ape yang orang buat.. appreciate... thats the good thing

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP