Tuesday, September 15, 2009

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

Aduhai warga PERUBAHAN yg dikasihi

Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua bdk2 QS dari part 01 hingga la ke part 06 dan juga termasuk part 7-11.

Kepada yg pulang ke kampung halaman, menggunakan kenderaan awam, berhati2lah di dalam perjalanan. Berwaspadalah terhadap penyeluk saku, peragut, dan penyangak yg seangkatan. Kepada yg pulang dgn membawa kenderaan sendiri, berwaspadalah terhadap ditto, do, serta extra over berhati2lah juga di jalan raya. Pastikan kenderaan berada di dalam keadaan baik, pandu dgn cermat, letih kalu rehat. Walau apa pun pengangkutan, jangan lupa berdoa byk2 agar semuanya selamat.

Semasa cuti berhari raya, berhari raya lah dgn seadanya, sebagai seorang mahasiswa / mahasiswi yg berketrampilan. Jaga diri elok2. Jangan main mercun yang telah diharamkan, dan juga jangan main mercun yang belum diharamkan. Jangan cipta meriam buluh, meriam karbaid, atau apa2 bahan letupan yg lain. Please come back to campus on time, in one piece, with every part of your anatomy still intact to where it should be.

Have a very nice festivities. Take care. And....

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
&
MAAF ZAHIR BATIN

11 comments:

Optimus Prime September 15, 2009 at 3:44 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Optimus Prime September 15, 2009 at 3:48 PM  

Cik Teh. Raya dtg lg. Selamat hari raya utk cik teh, pak cik, mak cik n abg2 cik. t sy balik kpg, sy singgah umah cik ek

CDE September 15, 2009 at 6:35 PM  

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang mengenali diri ini... (^_^)v

YZAB September 16, 2009 at 10:01 AM  

tak kenai la.....CDE ni sapa ek?

Wonderpet September 16, 2009 at 11:01 AM  

Selamat Ari raya.. mkn tu jangan membunuh diri... ahaha. idop masih panjang..

The Next Cristiano Ronaldo September 16, 2009 at 8:24 PM  

selamat hari raya aidil fitri maaf zahir & batin... to all PERUBAHAN members... :)

cde September 17, 2009 at 9:46 AM  

YZAB....tak kenai ke.....adoyaiii..

hijau putih September 17, 2009 at 12:33 PM  

aslmulaiKum sahbat2 perjuangn..
10 malam terakhir amsih berbaki lagi...

PRIA PUJANGGA September 19, 2009 at 1:52 PM  

slamat menyambut hari raye ky smua bdk pt4...rase nye tdk de bunyi mercun xmeriah...men je r ckit2...walaupun haram dr segi undang2...hahaha...to all lecture mintak maaf byk2 doakn pt4 berjaya jd QS MALAYA...RAYEEEEEEE

imah September 20, 2009 at 2:02 PM  

selamat hari raya untuk sume warga perubahan maaf zahir batin..minal aidil wal faiizin..sambil kita seronok raya jgn lupa yang tiada..nnt sama la kita g rumah terbuka perubahan..

hoshi-girls18 September 23, 2009 at 3:17 PM  

assalamualaikum.........slamat ari rya,,kpada smua part 1...bdak2 tganu jemput dtg ke umah,,he..he..he..he..

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP