Wednesday, September 9, 2009

Jom p 'Event Management Workshop' malam ni - 09/09/09

Kepada warga PRUBHN yg berminat untuk mencari ilmu dan maklumat tentang event management, atau pengurusan majlis....jom le join...percuma je

"Event Management Workshop" - malam ni (090909) di DSI jam 8.30 malam.

Program ni sangat sesuai utk mereka yang jahil tentang bagaimana hendak menguruskan sesuatu majlis, dan berhasrat untuk menghilangkan kejahilan itu.

Menguruskan majlis bukanlah perkara enteng. kalo tak caya, tanya mereka yang dah pernah melaluinya seperti Syawal, John dan rakan2 (QS Dinner last sem), Botak, Fifi, Syaman, dan rakan2 , Mapley, Din, Pa'an, dan rakan2, Reza, Pojad, Acap, dan rakan2(QS Dinner n QS Sports)

Maka, ambil la peluang ini utk menambahkan ilmu kemahiran insaniah (soft skill) ini. Kalo satu hari nanti, da maleh nak jadi QS da, atau rasa tak larat nak pi site tgh panas buat site measurement da, maka ada la ilmu nak buat bende lain untuk mencari rezeki mcm Mahathir Lokman, Aznil Hj Nawawi,dan ramai lagi graduan professional yg lain.
Kepada yg diisytiharkan wajib itu (spt di dalam flyers), sila jgn ponteng ya.



12 comments:

Wonderpet September 9, 2009 at 4:41 PM  

kalo xpegi adekah dendanya berupa sebuah esei beribu-ribu patah perkataan bertatahkan dakwar pen biru?

cikteh September 9, 2009 at 6:02 PM  

ya....cuma kali ni kena guna pen dakwat kaler ijau

keledek September 10, 2009 at 8:40 AM  

ble denda akn dijalankn.....
rmi yg x dtg smlm nie cik teh..

Anonymous September 10, 2009 at 8:44 AM  

cik teh..busan aa smlm...
isi x mnarik...

cikteh September 10, 2009 at 1:02 PM  

dear keledek

saya tau ramai yg tak datang.
saya sedang menunggu pengesahan attendance daripada pensyarah2 yg menjalankan kuliah dgn part 01, part 02 dan lain2, malam semalam. then saya akan cross-check dgn attendance di DSI. kemudian, mereka ini akan dipanggil utk satu tugasan sulit lagi menyulitkan. menggunakan dakwat kaler ijau

Wonderpet September 11, 2009 at 10:21 AM  

wah.. kaler ijau.. radikal~ berpinau-pinau la mate~

Anonymous September 11, 2009 at 11:20 AM  

part 1 rmai x datang
gak ngn part 3

Kentang Putar dengan Sos Tomato~ Yum Yum Yum September 11, 2009 at 5:34 PM  

memang.. part 1 ckap je semangat perubahan.. tapi hampeh~ kate nak sokong acara perubahan tapi semua itu full of s**t.

Bakteria.. September 11, 2009 at 5:41 PM  

erm....rugi pulak rasenye klu dorang x dtg...bukan senang nk dpt extra knowledge nh free2...owg kt luar berlumba2 byr nk join...

PUB - KP AP114 September 13, 2009 at 12:46 AM  

Tahniah pada PERUBAHAN :) Terima kasih kepada semua pensyarah yang terlibat.
Yang tidak hadir, bolehlah diambil tindakan yang sewajarnya.

budak part satu September 14, 2009 at 12:24 PM  

berguna utk mase yg akn dtg.
tp penceramah ptut nye bg contoh2 yg menarik lahh sikit.haha.
ramai yg ade wat hal sendiri,
cm tangkap2 gamba lahh.
ntah pape lahh.
tp ape2 punn job well done.
bg saye,ia berguna.
ngee :D

eDayahQS1B September 28, 2009 at 9:37 AM  

yelaa..rmai yg xbg tumpuan..as long as diorang dtg kre bgus r 2..em..to sum up,event ni ok..cme perlu dimprovekn for future..

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP