Saturday, January 16, 2010

Berminat untuk menjadi sebahagian daripada ahli QaiSzen??

Adakah anda salah seorang yang mempunyai bakat atau berminat menjadi, writer, reporter , designer atau photographer? =)

Taipkan ON QaiSzen (nama) (part) (bidang) ,

dan hantarkan ke :

012-405 7594 (En Syhidi) @ 0179439843 (Hakim)....


*p/s : Perjumpaan ahli-ahli QaiSzen (baru & lama) akan diadakan pada 21/01/2010 di FSPU lama tingkat 3 pada 8.30 mlm..Digalakan untuk menyertai adalah dari pelajar-pelajar part 1,2 &3.

34 comments:

Nazli Asyraf January 20, 2010 at 2:17 PM  

insyaallah...

Anonymous January 20, 2010 at 2:27 PM  

Mcm mana kalau nak jadi phtographer???
Apa yang perlu ada???

Anonymous January 20, 2010 at 2:28 PM  

Mcm mana kalau nak jadi phtographer???
Apa yang perlu ada???

cikteh January 20, 2010 at 2:52 PM  

camera

QS part 1 January 20, 2010 at 2:55 PM  

Camera yg mcm mana???
Camera biasa ker? atau mcm yg pro nyer camera??

Nazli Asyraf January 20, 2010 at 2:56 PM  

ahhaa...
xkan jdi phtographer kena ada phone kot..adyyy
mesti la camera..
ahhaaa

DSLR January 20, 2010 at 3:02 PM  

Xalaaahhh....
Aku tau leeerrr...Phone aku pun cam camera pro huhuhu...
Mna tai incase dia dah sediakan tak pyh susah2 aku bwk camera aku yg berat tuuuh huhuhuuh

asyiq nerdy January 20, 2010 at 3:04 PM  

saya budak baru disini...
mahu juga menyemakkan diri..
agak2 boleh ...???
+_+

DSLR January 20, 2010 at 3:11 PM  

XBOLEH2

panjangstylo January 20, 2010 at 3:12 PM  

saya pn mahu menyemakkn diri!!!!!
:D

cikteh January 20, 2010 at 3:13 PM  

camera apa pun ok....janji ada bateri

Nazli Asyraf January 20, 2010 at 3:13 PM  

oo...kiranya camera solar xleh laaa...
hehehee

asyiq nerdy January 20, 2010 at 3:14 PM  

solar bolehhh...
BLAHHHHHHH...
kui kui kui...

DSLR January 20, 2010 at 3:17 PM  

QaiSzen xbekalkan camera??????

panjangstylo January 20, 2010 at 3:19 PM  

memandangkn keadaan di uitm sri iskandar nie panas dan mempunyai cahaya matahari yg ckup kuat..
apa kata kite patut mencipta camera solar..???
ngee~
:D

DSLR January 20, 2010 at 3:30 PM  

molek arr time malam takder bateri mcm mana?? hahahahhaha

Anonymous January 21, 2010 at 11:31 AM  

memang berminat tp kne tunggu duet ptptn masuk nak beli kamera hahaha

Anonymous January 21, 2010 at 11:35 AM  

U ALL YANG TERBAIK N THE BEZ GO...

samBUNKFACE January 21, 2010 at 11:35 AM  

kami nk join qs futsal..
mcm mane nk join???

acai jb January 21, 2010 at 11:46 AM  

sy dak baru tp nk join xde brang cam camera,laptop n lain2...
camne ek...

The KurT" January 21, 2010 at 11:55 AM  

SAYA ASE SAYA BLEH KOT...

Anonymous January 21, 2010 at 11:59 AM  

nk join p xde brang...
cmne ek...???

Anonymous January 21, 2010 at 12:01 PM  

ade selection x?

Anonymous January 21, 2010 at 12:04 PM  

nape sume na join. saye na join next semester buley ta???

samBUNKFACE January 21, 2010 at 12:05 PM  

xpe,,nti sy call brade yg handle futsal k,,nnti tnya la kat sy sape yg nk join,,

rara January 21, 2010 at 12:05 PM  

sya na join next semester ley???

naqib January 21, 2010 at 12:06 PM  

sy kaki bangku
tp sy nak join gak..
cmner ek..
kci la sy pluang..
plz..

Anonymous January 21, 2010 at 12:11 PM  

ak lg teror...ak nk msk la futsal...

mail January 21, 2010 at 12:12 PM  

ak nk join jgk futsal la...ak teror la jgk....jom pi

samBUNKFACE January 21, 2010 at 12:15 PM  

oke,tgu la berita dari sy from class QS1B,chill babe!

En Syhidi January 22, 2010 at 8:34 AM  

Boleh je ... xde masalah....u re welcome all da time...Next sem pn boleh...Tapi kalau boleh join sem ni lebih baik...boleh belajar2 dulu dari senior2 QaiSzen...

Penyu January 22, 2010 at 10:43 PM  

Designer untuk sem ni ad dibekalkan seminar photoshop or ilustrator ag ke??

en syhidi January 23, 2010 at 4:19 PM  

sem ni xde seminar photoshop@ ilustrator...sem lepas dah buat...so ape yg diorng dah belajr sem lepas akan di'apply'kan sem ni....InsyaAllah klau ade sambutan sem depan boleh di war2 kan semula

Penyu January 27, 2010 at 9:42 PM  

Owh.. okeyh.. tq..

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP