Thursday, January 21, 2010

20 JANUARI 2010 bi-ANNUAL GRAND MEETING

Terima Kasih kepada semua ahli PERUBAHAN kerana sudi memeriahkan suasana pada mesyuarat kali ini. Kehadiran mesyuarat adalah 91.35% iaitu melebihi 2/3 majoriti dan segala keputusan adalah sah dari segi Perlembagaan Persatuan Ukur Bahan UiTM Perak.

SEMALAM (20 JANUARI 2010) tercipta satu sejarah yang memberi PERUBAHAN kepada persatuan apabila Naib Presiden adalah siswi. Ini bermaksud Presiden Persatuan untuk semester hadapan adalah SISWI....(GIRL POWER). Begitu juga dengan Naib Bendahari, yang mana kita mendapat seorang 'BENDAHARA' (siswa) bak kata Cik Teh.

Bagi persatuan, ini tidak menjadi masalah kerana persatuan adalah milik semua ahli PERUBAHAN tidak mengira jantina dan semestinya juga tidak kira jantina, sama-sama membangunkan PERUBAHAN ke satu tahap yang boleh kita banggakan. (CIK TEH pun akan turut sama bangga dengan kita).

TAHNIAH kepada AJK baru dan Wakil Part yang telah dilantik semalam.

Berikut adalah AJK baru PERUBAHAN sesi Jan - Apr 2010:

Naib Presiden :
NURFARHANA BINTI SANUSI

Naib Setiausaha :
MOHAMAD TAJUDIN BIN SAIDIN

Naib Bendahari :
MAHFUZ MILZAM BIN MISRON

Wakil Part 3 :
NUR EQWANIS BINTI RADZUAN
NUR AMIRAH BINTI ABD WAHAB
SHAIFUL ANUAR BIN ABU


Wakil Part 2 :
WAN MOHD HAZWAN BIN WAN ZAKI
SITI SYAFIQAH BINTI SOLAH


Wakil Part 1 :
MUHAMMAD AZRI BIN MAJID
ASPA MAWAR BINTI BAHAROM

37 comments:

cikteh January 21, 2010 at 12:00 PM  

saya memang sangat berbangga.

lebih sangat berbangga... naib presiden dan naib setiausaha tu...mentee saya...

terima kasih kepada semua yg mengundi

moga team presidency yg baru ini akan terus memartabatkan PERUBAHAN di peringakat UiTM Perak dan Malaysia

Wonderpet January 21, 2010 at 3:36 PM  

lol.. tapi sayang sebab cik dah x involve dah.

Anonymous January 21, 2010 at 7:04 PM  

cik teh tak dtg pun smlm :(

cikteh January 21, 2010 at 8:58 PM  

dah 8 bAGM saya datang.... mengorbankan segala urusan2 lain. semalam saya berpeluang mendahulukan urusan itu. tapi tak pe.... majlis tetap berjalan dgn meriah kan..??

x-ketua belalang January 21, 2010 at 11:35 PM  

haha..sem dpn bleh tgk presiden siswi pertama PERUBAHAN....

qs1d January 22, 2010 at 12:39 AM  

agm semalam mmng happening la....
tp lau c.teh datang lg besh heheheh

En Syhidi January 22, 2010 at 8:39 AM  

Tahniah kepada semua AJK2 baru... Caiyok2!!!! =)

ubi? January 22, 2010 at 12:01 PM  

tniah pada part 2!!
smga korg berjaya wat dinner kat padang kawat!!!
heheh

eX-bendahari January 22, 2010 at 12:58 PM  

tahniah kepada adik2 semua..selamat menjalani tugas2 anda dgn ikhlas and jaya nye..

tahniah jgk kpd perUbahan sbb pertama kali mmecAhkan rek0d dengan lantikkan naib presiden dr keturunan hawa.. c0ngrate2...

Anonymous January 22, 2010 at 1:01 PM  

nak tgk muka2 yang inv0lve dlm perubahan...p0st la pic skali cik'ain..hehehe..

cik 'Ain January 22, 2010 at 2:17 PM  

betul ckp cik teh....

berilah dia peluang utk rehat ...

mana tau hjg tahun nie kita mkn nasi minyak cik teh :P

apa pun TAHNIAH kepada AJK kerana berjaya menguruskan bAGM dengan baik... tanpa mereka, patah kaki sy dibuatnya....

gambar Exco??

sy akan cuba downloadkan supaya menjadi tatapan ahli PERUBAHAN

Wonderpet January 22, 2010 at 5:41 PM  

harap2 ajk2 perubahan baru boleh buat keje.. jangan nak title je.. buat keje malas.. pastu menyusahkan orang lain...
berkhidmat dengar jujur dan ikhlas.. baru hidup diberkati

acheeq January 22, 2010 at 9:37 PM  

Tahniah

Anonymous January 24, 2010 at 4:33 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
shyuu!!! January 26, 2010 at 9:59 PM  

apa yg pnting 3 jwtn trtngi wakil qs3c...hehehe... caiyok2!!!

Musykil January 27, 2010 at 12:50 AM  

orang kate ade konspirasi dalam memilih jawatan naib presiden.. btoi ka?

Ubi January 27, 2010 at 1:17 AM  

Kelas a dah sem lepas.smga bjaya

kindergarten child January 27, 2010 at 10:24 AM  

shyuu..dlm perubahan ta kesa la korg dr kls mne..krja buat sme2 ok..
jgn brlgak sudah..
ape yg pnting?KERJASAMA!!

YAKUZA HOURI January 29, 2010 at 1:25 PM  

to musykil...mne ad konspirasi..xsalah kalu kami calonkn muke2 baru...km bkn lantik org yg top2 tpi org yg ad bakat memimpin...........

razl January 29, 2010 at 9:18 PM  

btol2..tk ksah la dr kls mane pun, asalkn ada quality dlm bekerja sudah..kepada vice president, tahniah ye..hehee..

shyuu...!!!(",) January 29, 2010 at 9:30 PM  

kite bkn nak brlagak... sory la kalau apa yang di tulis ter'over' smpai berbunyi mcm 2... kite cuma berbangga... sem lps ada org kata class c tak involve pn.... i'm so sad last sem.. last word, harap2 yang terpilih 2 dapat laksanakan tugas dengan baik dan berhemah...

Muskol February 3, 2010 at 10:06 AM  

jangan nanti kalau result jatoh, jangan jadikan alasan sebab pegang jawatan dalam perubahan... GOOD LUCK QS3C!

Anonymous February 4, 2010 at 11:46 AM  

Aku rse wakil yg part 1 x berkelayakan... yg laki cam pe nth.. n pompuan plak da prngai pelik... time induksi bleh hilng... ape nak jdi la...

cik hana February 5, 2010 at 9:29 PM  

salam..thanks kp yakuza houri, shyuu n sume yg menyokong presidency team..=)
xkire dari kelas mane pun, yg penting, kte muafakat..sume bende akan jadi mudah kalo besatu kan?

edward cullen February 9, 2010 at 3:07 PM  

aah..x penting pun dr kls mne korg dtg..
org akan igt korg tu batch mne..klu 1 kls tu dh pgg byk jwtn..jaga la name bek kls korg..
jgn igt org len x tau ape yg brlaku even part len len..
sekian ;)

Anonymous February 9, 2010 at 3:08 PM  

aah..x penting pun dr kls mne korg dtg..
org akan igt korg tu batch mne..klu 1 kls tu dh pgg byk jwtn..jaga la name bek kls korg..
jgn igt org len x tau ape yg brlaku even part len len..
sekian ;)

YAKUZA HOURI February 12, 2010 at 8:32 PM  

hrp2 korg sume dpt spprt naib presiden..xkira dri klas mne n part mne...xbleh ke tgk dri sudut yg positif?

Anonymous February 13, 2010 at 1:07 AM  

actually...yup..
mereka ada suh c involve...but they xnk join...so, dont slh sape2.. ok
same2 salah...dun b ego ok
sume same je...

soup February 14, 2010 at 10:28 PM  

aq tgk org2 kuat sem ni sgt over ramai rr. da hbs sparo sem da ni. xde apa xtvt pown. nak mtk balik rr yuran rm15 ni

mangkuksup February 16, 2010 at 12:02 AM  

btol soup. dh stgh sem da brlalu. stgh sem yg hambarrrrrrrr......!!

penutup induksi xde sapa2 ke pantau? da la wat senyap2. xder citer kat blog. tkot org kutuk la tuh. MC tu lg trok dr MC "tor dia" kat syuen dulu. sketsa citer lucah je. loya. ni bukan lagi hambar da. pahittttt....

bendahari kelas soup February 16, 2010 at 12:25 AM  

soup. nko da byr ke yuran rm15 tu?

soup February 17, 2010 at 12:07 PM  

aq lum bayo ke rm15 tu? hari tu aq bayo apa?

bendahari kelas soup February 19, 2010 at 1:19 PM  

soup...ko byr RM1.50 de r. duit potostet. isnin ko byr yuran...ak kutip

Anonymous February 23, 2010 at 8:24 PM  

pada yg kata wakil part 1 lelaki xada bakat tu,ko xlayak ckp mcm tu...takut ko yg jelez xdpt pgg jawatan tu.....

cech qs February 28, 2010 at 2:41 AM  

kepada yg mngutuk tu...cuba la sdar dri tu ckit...kalo korg bg pendapat..mungkin org bole trima...pslnye...tiada yg sempurna di dunia ini melainkan Rasul kta yg 1...mungkin korg yg kutuk2 ni psl korg jeles x dpt jwtn tu kan ??? sbb tu la korg cbe nk jtuhkan org lain...ape yg pnting...same2 la kte bekerja...x kre la ape pngkt pun org tu tp yg pnting ikhlas utk PERUBAHAN....

suraya April 14, 2010 at 10:24 AM  

naib presiden......tahniah... tp jgnla trbwak sikap nk mengarah 2 dlm prshabtan....

Anonymous June 30, 2014 at 7:47 PM  

wakil part 1 lelaki yg ada org kata tak bbakat tu, now 2014 dah jadii Seorang PENDIDIK, dan segulung Ijazah Sarjana Muda Pendidikan dgn Kepujian first class bjaya digenggam.. dlm tv bln lps aku tgk dia masuk tv.. dia amik anugerah Pelajar Cemerlang kesuluruhan IPGM malaysia.. jgn tgk n nilai org sblh mata je..aku nmpk budak laki part 1 tu slalu masuk rtm live ptndingan DEBAT PARLIMEN, syarahan,pidato.. mmg bila dia bsuara perhhh.. hujah dia mmg mantop semua.. teks satu pon xtgok... tahniahh!!!

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP