Thursday, March 18, 2010

TEMA PAKAIAN PERUBAHAN DINNER


















DI ATAS BEBERAPA CONTOH SMART CASUAL YANG BOLEH DIJADIKAN PANDUAN PEMAKAIAN SEMASA DINNER NANTI.

SISWA DAN SISWI BOLEH PAKAI 'SMART CASUAL'.


SISWI PULA YANG BERMINAT BOLEH PAKAI 'DRESS' TETAPI MENUTUPI AURAT.

TIDAK BOLEH PAKAI 'JEANS' , T-SHIRT ROUND NECK.


SELAMAT MENCARI BAJU ;)




19 comments:

Anonymous April 4, 2010 at 11:20 AM  

aku nk pakai kain plekt n rounnet jew..uhuk6x..btuk plak..

cik 'Ain April 5, 2010 at 12:34 AM  

kita LONDEH kain pelekat dia

BERANI nk dtg mcm 2

Anonymous April 5, 2010 at 8:41 AM  

HEHEH..GRAU JEW CIK AIN..

cik 'Ain April 5, 2010 at 12:15 PM  

;p

en. nasa April 5, 2010 at 11:21 PM  

huhuhuhu ada la idea sket.... hmmmm nk tanya nih... jeans ley pakai x? klu nk pakai jaket panas x kukuikuikui huhuhuhu

cik 'Ain April 6, 2010 at 1:58 PM  

JEANS ARE NOT ALLOWED..

kita ada AIR COOLER..jgn risau

xxxxxxx April 6, 2010 at 5:42 PM  

c

pakar fesyen April 6, 2010 at 5:47 PM  

x leh ke kalau pakai baju x ikut tema?

Tomoi part 2.. April 6, 2010 at 5:50 PM  

cntik gk fnsyen mcm 2..tp slap stu jew,pkai waktu mlam..cm x knaa jewwww...

Anonymous April 7, 2010 at 9:58 AM  

xdew bju r,,cmner nk pg ni..buntu2:'(

Anonymous April 7, 2010 at 10:02 AM  

la,, asl ttp lak ni comment,,, x best la,,,

Anonymous April 8, 2010 at 3:10 PM  

bestnyee..xsaba nye nk g dinnerr

Anonymous April 8, 2010 at 6:21 PM  

lau pkai bju krung jer bley x???

Gila April 9, 2010 at 1:02 AM  

nak pakai pakaian macam superman.. spender kat luar.. bley ke cik ain?

dak nak tahu April 9, 2010 at 2:32 AM  

kat poster tu tulis xley pakai jeans..and dress plak digalakkan...
tp, time kite gi grooming softskill aritu ckp, kalo tema smart kasual camni, jeans yg x lusuh plg sesuai... and, dress la yg plg x kena sbb itu utk formal...aduyaiii..apo la den nak pakai ni ha....fenin2...

Anonymous April 9, 2010 at 10:08 AM  

dak nk tahu
btul3..me pn konpius gk...haiyok

kwn yg kesian April 9, 2010 at 9:45 PM  

knp senior mcm xde ati perut lgsung ngn ajk dinner yg dh penat2 bpe mlm xtdo buat keje tu tp still kne maki mcm2?xprofessional lgsung.sy ckp ni bg pihak kwn sy yg penat2 nk jayakan dinner ni smpai xtido mlm n tpakse skip classsemata2 nk jayakan dinner ni

ubi April 10, 2010 at 11:32 PM  

smua tu dh kteorg buat laa

dak nak tahu April 11, 2010 at 8:44 PM  

wahai kwn yg kesian,..
sabar laa..tu br skit...
kitorg da kene truk da....bese ar tu,...
qs kan kene kuat mental n fizikal...
kalo stakat kene camni pun da kate kejam, camne nak keje qs nnti??
tahan ke nak kene maki ngan bos2 sume tu??
plus, kitorg rse cam nyesal lak pakai bj dress cntik2 tu...
ingat sejuk...tp kitorg dpt bontot air-cooler tu je...
peluh mcm br lari keliling padang...

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP